Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 113 m² bez realitkyBiskupcova, Praha - Žižkov

Určeno ke spolubydlení
Biskupcova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné6 800 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Vratná kauce8 000 Kč


Nabízím k pronájmu pouze pro jednu osobu samostatný pokoj v prostorném bytě 4+1 v Praze 3. Byt je po rekonstrukci, s celodřevěnými podlahami, plně vybavený včetně zařízené kuchyně a 2 koupelen s 2 pračkami. Byt je uzpůsoben pro sdílené bydlení pro 4 osoby. K dispozici je také internet. Dům je vybaven výtahem. V blízkosti pěti minut několik parků: Vitkov, Parukářka, Krejcarek, a Židovské pece a rovněž Kino Aero

Skvělá dopravní dostupnost - velmi dobré spojení s centrem autobusem i tramvají (jen několik zastávek na Václavské náměstí, na Florenc, atd.), nedaleko jsou zastávky metra tras A a B. Zastávky tramvaje a autobusu jsou jenom dvě minuty chůze od domu.

Nájemné činí 6.800,-Kč za měsíc včetně služeb a internetu. Poplatky za energii jsou 1.200,-Kč za měsíc (plyn a elektřina). Je požadováno složení kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného.

V případě zájmu kontaktujte vlastníka na: +420 777 310 820.

Spacious room for rent for one person only in a nice and bright 4+1 flat in Prague 3, sharing with three other people. The flat is renovated and fully-furnished, with hardwood/tile floors throughout, complete kitchen with microwave, 2 full bathrooms (with 2 washing machines) and internet. The building does have an elevator, & several parks are within a 5-minute walk - Vitkov, Parukářka, Krejcarek, a Židovské pece - as is Kino Aero.

Transportation connections are excellent – various tram and bus lines run directly to the city center, only 10 minutes away (Wenceslas Square, Florenc, I.P.Pavlova etc.), and metro lines A and B are each only two stops by tram. Better still, the bus & tram stops are only two minutes away by foot.

Rent is CZK 6,800 per month, including fees & internet, plus CZK 1,200 per month for utilities (gas & electricity). A returnable security deposit is required.

For more info or to view the flat, call Jan at 777 310 820.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu497610
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha113
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.