Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 171 m² bez realitkyDubová, Horoměřice - Horoměřice, Středočeský kraj

Dubová, Horoměřice - Horoměřice, Středočeský kraj
Cena8 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 744 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej rodinného domu 5+1, 171m2, pozemek 761m2

Nabízíme k prodeji volněstojící rodinný dům o podlahové ploše 171m2 na pozemku o celkové výměře 761m2 v obci Horoměřice, okres Praha západ.

Dům je z roku 2009 o dispozici 5+1. Má dvě nadzemní podlaží.

V přízemí se nachází prostorná vstupní hala se zabudovanými šatními skříněmi; koupelna se sprchou, WC a umyvadlem; plně vybavena kuchyň; spíž; jídelna; prostorný obývací pokoj se dvěma výstupy - do zahrady a na terasu. Rovněž zde najdeme hostinský pokoj, který by mohl sloužit jako pracovna nebo herna.

Do prvního patra vedou dřevěné schody. Najdeme zde tři pokoje, dva z nich s balkony, jednu velkou koupelnu vybavenou sprchovým koutem a vanou, WC a umyvadlem. První patro uzavírá malá prádelna se sušičkou.

Použité materiály a vybavení:

dlažba, laminátová plovoucí podlaha, plynový kotel, alarm.

K domu je připojena garáž pro jedno auto. Pozemek o výměře 761 m2 zahrnuje zpevnenou dřevěnou terasu kolem domu a velmi prostornou zahradu - zatravněna plocha s několika vzrostlými stromy.

Obec je velmi výhodně situována v blízkosti Prahy pouhých 7km od hranice Hl. Města s 12 min. dojezdem příměstským autobusem ke stanici metra Bořislavka na zelené trase A. V blízkosti jsou dvě mezinárodní školy International School of Prague (ISP) a Riverside School Praha. Rovněž letiště je vzdálené pouhých 6 minut autem. Cyklistické a běžecké stezky jsou pouhých par minut od domu.

Nine year old family home located in the pleasant village of Horoměřice. There is easy access by car and public transport with the nearest metro Green line Borsiskava only 12 minutes from the village. It is close to the International School of Prague (ISP) and Riverside International school and the airport. Biking and walking trails are only a few minutes walk from the doorstep. The house is located on the plot of land. No. 408/17 in the village of Horoměřice . The lot measures 761 m2.  The house is partially surrounded by a wooden terrace which in turn leads to a large garden area. There is an attached single car garage.

The house is 171 m2 in size. It is a 5 + 1. On the ground level there is a large entryway with built in closets, a full bathroom with shower, fully equipped kitchen, pantry, dining room, spacious living room which has two entrances to the outdoor garden and entertaining area. There is also a main floor room which could serve as a bedroom/ office/games, playroom or music room etc. On the upper level you will find a large bathroom with a separate shower and large bathtub. There are three bedrooms of which two have outside balconies. A small utility room with dryer completes the upstairs.

Equipped with tile and laminate floating floors,, gas boiler, security alarm.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu497664
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha171
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.