Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 78 m² bez realitkyU Bažantnice, Heřmanův Městec - Heřmanův Městec, Pardubický kraj

U Bažantnice, Heřmanův Městec - Heřmanův Městec, Pardubický krajČástečně vybaveno
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 721 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme na prodej byt 4+1 v 2. NP v klidné lokalitě Heřmanův Městec o celkové výměře 78 m2. K dispozici je prostorný byt v osobním vlastnictví po částečné rekonstrukci s lodžií a zděným bytovým jádrem. Předsíň doplňují na míru vyrobené vestavěné skříně rozšiřující úložný prostor. Kuchyň je přestavěna a doplněna o novou kuchyňskou linku. Byt je možno připojit za zvýhodněnou cenu na vysokorychlostní bezdrátovou internetovou síť nebo na připravovanou optickou síť.

Byt je součástí kompletně revitalizovaného bytového domu ve vynikajícím stavu, kde proběhlo celkové zateplení, a obnova obvodového pláště i nová izolace střešní konstrukce. V rámci úprav byla osazena plastová okna se sítěmi proti hmyzu. Bytu náleží lodžie, samostatně uzamykatelná sklepní kóje i další sdílené prostory sloužící jako dílna, kočárkárna a sušárna. Přímo u domu je dětské hřiště, parkoviště a potraviny Coop. V blízkém okolí se nachází kompletní občanská vybavenost, místní zámecký park, venkovní veřejně přístupná posilovna a přírodní park. Samozřejmostí je dobrá dopravní dostupnost do Pardubic a Chrudimi nebo nedalekých Železných hor v okolí Sečské přehrady.

RK nevolat!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu497671
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha78
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.