Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 76 m² bez realitkyNěmčice - Němčice nad Labem, Pardubický kraj

Němčice - Němčice nad Labem, Pardubický krajČástečně vybaveno
Cena3 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 904 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji udržovaný rodinný dům 3+kk v obci Němčice, který byl postaven a zkolaudován v 5/2009. Výměra pozemku je 317 m2, podlahová plocha domu 75,5 m2 a zastavěná plocha je 52 m2. Za domem se nachází zahrada se zahradním domkem a pergolou s posezením. U domu jsou dvě parkovací stání.

V přízemí domu je zádveří s vestavěnou skříní, WC, chodba se schodištěm do 1. patra a spojený prostor kuchyně a obývacího pokoje, ze kterého je přístup na zahradu. Pod schodištěm je zděná komora. V 1. patře se nachází dvě ložnice, koupelna. Vedle koupelny je ve zděném výklenku umístěn plynový kotel. Z 1. patra je přístupná také pochozí půda jako skladovací prostor.

Na dům aktuálně není zpracovaný energetický štítek, v souladu se zákonem č. 406/2000 Sb ve znění pozdějších předpisů, uvádím energetickou třídu G. Energie cca 3500 Kč měsíčně (čtyřčlenná rodina). Ústřední vytápění a ohřev vody plynovým kotlem. Odpadní vody napojeny na obecní kanalizaci.

Obec Němčice se nachází 6 km od Pardubic a 11 km od Hradce Králové. Funguje zde pravidelné autobusové spojení na trase Pardubice-Hradec Králové. Do obce zajíždí také MHD Pardubice (linka 16). V obci bude v roce 2018 otevřena nově postavená školka.

Dům volný k nastěhování květen/červen 2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu497686
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha76
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.