Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 127 m² bez realitkyČeskomoravská, Praha - Libeň

Českomoravská, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné48 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce48 000 Kč


Moderní administrativní prostory v perfektní lokalitě Vysočan vedle O2 areny. Prostory jsou velmi dobře udržované, vysoké stropy dodávají vzdušnost. Okenní tabule dvě přední do ulice Českomoravská, a dvě zadní na zadní parkoviště -ruch z venku v prostorách je minimální. Vnitřní prostor má rozlohu 127 m2, vnitřní předěly jsou z příček, které lze libovolně přestavět a prostory upravit podle vlastní potřeby. Nyní se vstupem nachází recepce, za ní otevřená kancelář, dále velká zasedací místnost, v zázemí kuchyňka, toaleta a ještě jedna menší místnost. V prostorách je samozřejmostí voda, elektřina, topení s regulací, přívod rychlého internetu, hlavní prostory jsou klimatizované s dálk.ovládáním. Výborná dopravní dostupnost v celém okolí - tramvaje, metro, nádraží Libeň. Vstup je ihned za vchodem do objektu po pravé straně. K objektu náleží možnost parkování na parkovacích místech za objektem.

Zálohy na poplatky (služby, energie) jsou zúčtovatelné a lze je upravit podle potřeby. Elektřina je účtována zvlášť. Uvedené čásky jsou bez DPH.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu497709
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha kanceláře127
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.