Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 81 m² bez realitkyVrchlického, Kolín - Kolín, Středočeský kraj

Vrchlického, Kolín - Kolín, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nadstandardně zařízený a plně vybavený luxusní byt 3 + kk (81 m2 + venkovní terasa 29 m2), Kolín

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu moderní, zařízený byt 3 + kk v přízemí cihlové novostavby, která se nachází v příjemné a klidné lokalitě v Kolíně IV. Celková obytná plocha bytu je 81 m2 + venkovní terasa o velikosti 29 m2.

V kuchyni se nachází moderní kuchyňská linka ve tvaru U s vestavěnými spotřebiči Siemens a s indukční varnou deskou. Vnější část kuchyňské linky slouží jako barové posezení se třemi barovými židlemi. Kuchyň je spojená s obývacím pokojem, jehož součástí je jídelní stůl se čtyřmi židlemi a dále prostorná pohovka, taburet a velký konferenční stolek. TV stolek a police jsou ve vysokém lesku. Z obývacího pokoje se prochází velkými zasklenými dveřmi na jižně orientovanou, slunnou terasu. Dveře mezi obývacím pokojem a terasou jsou opatřeny otvíratelnou sítí proti hmyzu.

Koupelna má vyhřívanou podlahu a je vybavena dvojitým umyvadlem, velkým zrcadlem, prostornou rohovou vanou a pračkou zn. Electrolux. Toaleta je umístěna samostatně.

V chodbě je umístěna prostorná vestavěná skříň s velkým úložným prostorem.

V ložnici je k dispozici manželská postel s úložným prostorem pod i nad postelí a dále velká šatní skříň. V dětském pokoji se nachází komoda a šatní skříň. Ložnice i dětský pokoj je orientovány na severní stranu, což zajišťuje příjemné klimatické podmínky k odpočinku a spánku.

Všechna okna jsou opatřena stíněním variabilními žaluziemi.

V domě jsou bezpečnostní vchodové dveře a plastová okna. Parkovat lze před domem na parkovišti, které náleží k domu. Úklid v domě je centrálně zajištěn. Teplá voda a topení je zajištěno po celý rok horkovodem (není ovlivněn topnou sezónou).

Byt se nachází v klidné lokalitě, v blízkosti je kompletní občanská vybavenost. Pouhých pár minut chůze se nachází centrum města, školy, školky, supermarkety, nemocnice, kino, divadlo, plavecký stadion, fitness, nádraží 7 min. chůze.

Byt je nekuřácký! Drobné zvíře po dohodě s majiteli!

K nastěhování ihned!

Cena: 17.000 Kč + poplatky cca 3.000,-Kč.

RK nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu497744
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha81
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.