Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 865 m² bez realitkyRadějovická, Herink - Herink, Středočeský kraj

Radějovická, Herink - Herink, Středočeský kraj
Cena3 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 944 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej stavebního pozemku s vydaným stavebním povolením

Nabízíme k prodeji ideální, rovinatý, neoplocený stavební pozemek o výměře 865 m² (parcely 290/279 a 290/280) pro okamžitou výstavbu rodinného domu v obci Herink, která se nachází 5 km od jihovýchodní hranice hlavního města Prahy, na rozhraní okresů Praha - východ a Praha - západ.

Pozemek s plnou stavební připraveností je vybaven přípojkami elektřiny, vody a kanalizace. K pozemku vede asfaltová komunikace s veřejným osvětlením. V ceně je i kompletní projekt praktického a pohodlného rodinného domu s moderním vzhledem (5+1, s podlahovou plochou 141,40 m2) s garáží, včetně vydaného stavebního povolení. Projekt rodinného domu je navržen tak, aby plocha chodeb a nevyužitých prostorů byla co nejmenší. Kompaktní tvar rodinného domu je předpokladem nižší spotřeby energie. Všechny pokoje v poschodí mají plnou výšku stropu a přístup na balkon.

Pozemek se nachází v klidné lokalitě jižního okraje obce v probíhající nové zástavbě rodinných domů s krásným výhledem do okolní krajiny. Okolní prostředí vybízí k bezpečnému pobytu venku. V létě je ideální k procházkám nebo projížďkám na kole, v zimě svádí k běžkování. V blízkosti nejsou žádné silnice, které by poklidně příjemnou atmosféru rušily. Obec Herink bude vyhovovat především těm, kteří hledají klidné a pohodové bydlení v blízkosti Prahy.

Lokalita vyniká velmi atraktivní polohou a její blízkostí u Prahy – nachází se pouze několik km od nového rychlostního okruhu i dálnice D1. Širší centrum Prahy je z obce po D1 a ulici 5. května vzdáleno přibližně 15 km. Spojení obce s hlavním městem je rovněž možné pravidelnou autobusovou linkou 363 na metro C Opatov. Autobusem PID č. 363 trvá cesta přibližně 30 minut. Dobrá autobusová spojení linkou PID č. 428 fungují také směrem do blízké Jesenice nebo do Říčan ležících 6 km jihozápadním směrem.

V obci se kromě obecního úřadu nachází obchod s potravinami, několik dalších obchodů a služeb. Nákupní a sportovní centrum v Čestlicích spolu se zázemím obce Průhonice je vzdáleno 7 minut. Mateřská škola, pošta a knihovna se nachází v 2,5 km vzdálených Dobřejovicích. Veškerou občanskou vybavenost kromě hlavního města také nabízejí 5 km vzdálená Jesenice nebo 6 km vzdálené Říčany u Prahy.

Prodej přímo od majitele. Prodej bude realizován bez účasti realitní kanceláře.

Pro více informací napište email nebo volejte na telefonní číslo uvedené v kontaktech.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu498004
VlastnictvíOsobní
Plocha865

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.