Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyStroupežnického, Praha - Smíchov

Stroupežnického, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč
+ Vratná kauce29 000 Kč


Nabízím k pronájmu zajímavý,zachovalý, příjemný byt 1+KK, 50 m od OC Nový Smíchov s balkonem a sklepem ve 4.patře udržovaného cihlového domu s výtahem o rozloze 35 m2.Byt sestává z chodby s vestavěnými skříněmi,malého kuch.koutu,samostaného WC,koupelny s vanou, obývacího pokoje se spacím patrem a balkonu.Na podlahách v obývacím pokoji jsou dřevěné parkety,v chodbě vinyl a v koupelně dlažba.Byt je možno po dohodě dozařídit.Krásný výhled na moderní centrum města,dostupnost MHD přímo u domu(metro,tram,bus)a občanská vybavenost kompletní od nespočtu restaurací, až po velké množství obchodů,parků,lekáren,multikin,sportovních zařízení atd...Poplatky obsahují platbu do SVJ 3 898,-(voda,popelnice,teplo,uklid domu ...atd) + zálohy elektro 833,-.Vše pro 2 osoby.V případě osoby jedné se zálohy výrazně sníží.

Offer to rent interesting, preserved, nice apartment 1 + KK, 50 m from Shopping Center Novy Smichov with balcony and cellar on the 4th floor of a maintained brick house with a lift of 35 m2. The apartment consists of a corridor with built-in wardrobes, a small kitchen, a separate toilet, a bathroom with a bathtub, a living room with a sleeping floor and a balcony. The floors in the living room have wooden parquet flooring, vinyl flooring in the corridor and tiled floors in the bathroom. The apartment can be arranged upon agreement. Beautiful view on the city center, public transport directly by the house (metro, tram, bus), there are many restaurants, many shops, parks, clinics, cinemas, sports facilities, etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu498021
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha35
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.