Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyNovákových, Praha - Libeň

Novákových, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


Moderní, kompletně zařízený loftový byt s terasou, situovaný ve 4. patře rezidenčního komplexu se společnou zahradou ve vnitrobloku pouhé dvě minuty chůze od stanice metra Palmovka a zastávek tramvají. Rychle se rozvíjející lokalita s plnou občanskou vybaveností v blízkém dosahu, s velmi rychlým spojením do centra.

Byt ve stylu newyorských loftů tvoří ve spodní úrovni obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, toaleta a vstupní chodba. V patře se nachází klimatizovaná ložnice s terasou, vybavenou šatnou a koupelnou (vana se sprchovou zástěnou).

Dřevěné podlahy, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, velká okna, centrální vytápění, žaluzie, pračka, myčka, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, TV, sklep. Záloha na společné domovní služby, vodu a vytápění činí cca 2750 Kč měsíčně. Elektřina se hradí zvlášť. Interiér 50 m2, terasa 5,5 m2. K dispozici od července 2018.

Benefiting from a terrace, this modern fully furnished 1-bedroom flat is designed in the style of New York lofts. Situated on the 4th floor in a contemporary residential project with shared courtyard garden, just a two minute walk from Palmovka metro station and tram stops. Quickly developing location with full amenities within easy reach, and with very quick access to the city center.

The interior features, on the lower level, living room with a fully fitted open kitchen, toilet, and entrance hall. The upper floor includes an air-conditioned bedroom with terrace access, a fitted walk-in closet, and bathroom (bath with a shower screen, sink).

Wooden floors, tiles, security entry door, large windows, central heating, blinds, washer, dishwasher, induction cooktop, microwave oven, TV, cellar. Deposit for common building charges, water and heating amounts to CZK 2750/month (approximate). Electricity is billed separately. Interior 50 m2, terrace 5,5 m2. Availabe from July 2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu498193
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.