Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 160 m² bez realitkyBílá Lhota - Hrabí, Olomoucký kraj

Bílá Lhota - Hrabí, Olomoucký krajVybaveno
Cena4 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 781 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Uvedená cena je cenou k jednání. Při jeho rychlém průběhu nabízíme výrazné snížení ceny.

Přízemí domu tvoří zádveří, ze kterého je vstup do koupelny s WC, sprchovým koutem, plynovým kotlem a pračkou, a do obytného prostoru s kuchyňským a jídelním koutem, televizí, rozkládací pohovkou, krbem na dřevo. Kuchyňský kout je kromě plného vybavení kuchyňským nádobím dále vybaven plynovým sporákem, elektrickou troubou, lednicí, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a velkou myčkou. Na obytný prostor navazuje prostorná venkovní zastřešená terasa a otevřené venkovní sezení s kouzelným výhledem do zahrady a k Jeseníkům.

Horní patro tvoří dvě ložnice – první s dvoulůžkem, druhá se dvěma samostatnými lůžky a malou rozkládací pohovkou. V ložnici je malý TV přijímač. Ze schodišťové haly, která slouží jako pracovna, je kromě do ložnic vstup do koupelny s WC a vanou.

V objektu je k dispozici satelit, video, WiFi a připojení na internet. Na dům navazuje garáž, místnost k uložení kol, sklad a uzavřené parkovací stání pro další dvě auta. V suterénu je dílna, sklep k uložení ovoce a samostatný vinný sklípek s možností uložení několika set lahví.

Dům obklopuje velká okrasná zahrada se zahradním jezírkem a bazénem 9x3m jako plovací zóna jezírka, ohniště, venkovní posezení.

Obec Hrabí, která je místní částí Bílé Lhoty, leží v severní části Litovelska, kterou vyplňuje loukami a lužním lesem porostlá niva řeky Moravy – Litovelské Pomoraví. V Bílé Lhotě je arboretum se svojí ojedinělou sbírkou dřevin. Obec Bílá Lhota má své nezastupitelné místo v mikroregionu Bouzovska a Litovelska. Je v blízkosti hradu Bouzov, jeskyní Javoříčko a Mladeč s vycházkovými trasami kolem romantických staveb Lichtenštejnů a přírody Litovelského Pomoraví. Obec má vhodné klimatické podmínky pro rozvoj agroturistiky, okolní hustá síť cyklostezek a značených turistických cest vybízí k celoročním procházkám a vyjížďkám. Čtvrthodinu cesty autem je hotel Bozeňov s útulným wellness centrem. K výletům doporučujeme také Loštice s ochutnávkou tvarůžků, zámek Úsov a městskou památkovou rezervaci v Olomouci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu498236
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha160
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.