Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 212 m² bez realitkyPrůbežná, Horoušany - Horoušany, Středočeský kraj

Průbežná, Horoušany - Horoušany, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena7 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 716 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


RODINNÝ DŮM S PROVOZOVNOU

Nabízíme k prodeji dvoupodlažní zajímavý stylový rodinný dům o velikosti 7+1+dílna a celkové užitné plochy 207m2, zastavěné plochy 287m2, zahrady 232m2 na pozemku 519m2, s dobře prosperující provozovnou o velikosti 43m2 (kolaudovanou jako autoservis-pneuservis) se zavedenou klientelou. Možnost i jiného komerčního využití nebo rozšíření obytné části. Po dohodě možno nechat provozovnu plně perfektně nově vybavenou (pneuservisní nůžkový zvedák, dvousloupový zvedák, počítačová geometrie, zouvačka, vyvažovačka,automatická plnička aut. převodovek, automatická plnička klimatizace, stacionární kompresor atd.

Celý dům včetně nádvoří a zahrady je situovaný na jižní stranu.

Dům prošel v posledních letech postupně celkovou rekonstrukcí včetně kompletně nových rozvodů el. energie, vody, topení a kanalizace, nové střešní krytiny, nová okna, fasáda včetně zateplení, dvojice nových komínů ( jeden 3složkový nerez, druhý 3složkový zděný) a nově vybudované podkroví a provozovny.

V podkroví se nachází 5 pokojů, koupelna s WC a balkon. V přízemí je obývací pokoj propojený s kuchyní, dále koupelna, WC, vstupní hala, kancelář provozovny a samotná provozovna.

Z obývacího pokoje je přímo vstup francouzským oknem na zahradní zastřešenou terasu s posezením a krbem o velikosti cca 12m2.

Zahrada je rozdělena na část travnatou a na rozlehlý dvůr se zámkovou dlažbou s možností parkování pro více aut.

Vytápění je řešeno elektrokotlem provozovaným na NT a dálkově ovládaným přes mobilní telefon, nebo krbovými kamny s výměníkem připojenými na otopnou soustavu. V obývacím pokoji v přízemí jsou další krbová kamna bez výměníku pro příjemnou atmosféru na dlouhé zimní večery.

Dům je napojen na elektrickou soustavu 3x220V, novou obecní kanalizaci a vodovod.

Vjezd na pozemek je vyřešen posuvnými elektricky a dálkově ovládanými vraty o šířce 4m. Možnost parkování i před domem na nově vybudované zámkové dlažbě.

Celý dům je napojen na kamerový a zabezpečovací systém včetně požárních hlásičů propojený do vašeho telefonu. Nechybí ani internetové připojení a satelit.

V obci a v blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost: ZŠ ve vedlejší obci do které děti sváží školní autobus, MŠ, OÚ, sběrný dvůr, restaurace, dětské hřiště, cyklostezka, obchody, bankomat, pošta, čerpací stanice, zdravotní centrum, multifunkční sportovní hřiště, zastávka PID s přímým spojením na Černý most a nebo do Úval na vlakové spoje do centra Prahy - Masarykova nádraží. Dále se v místě nachází i známý Klánovický lesopark na krásné procházky a vyjížďky na kole.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu498284
Dispozice7+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha212
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.