Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 1415 m² bez realitkyPohoří - Pohoří u Prahy, Středočeský kraj

Pohoří - Pohoří u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 084 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dobrý den,

nabízím k prodeji nemovitost v obci Pohoří, Skalsko. Jedná se o obec vzdálenou 4km od Jílového od Prahy, 25 km od centra Prahy.

Pozemek se skládá z prostorné zahrady, 860m² prostorné. Zahrada je jižně od domu s dostatkem prostoru pro zahradničení, či jiné zájmy.

Druhou část pozemku tvoří stavební parcela o rozloze 555 na které je dům + přilehlé náležitosti (příjezdová cesta, přístavba na dřevo, prostorná terasa). Dům je dispozičně řešen 4+1. V přízemí se nachází 2 prostorné místnosti + kuchyň. V dalším patře jsou 2 menší podkrovní pokoje + prostorná půda. Většina domu je podsklepená, kde se nachází kotel na tuhá paliva, skladiště uhlí, vodárna + klasický sklep (sklad brambor, marmelád atd). Dům je vytápěn centrálním topením, napojeným na kotel na tuhá paliva, v přízemí se navíc nachází krbová kamna na přitápění mimo sezónu. Do domu je zavedena voda z jedné ze dvou vlastních studen, přípojka obecní vody je také zavedena.

Součástí pozemku je také 46m² velká stavba obsahující garáž, kolnu + prostornou půdu (aktuálně sklad sena, přepravek apod).

Dům je aktuálně celoročně obýván, vhodný k rekonstrukci. Energetický štítek budovy nebyl zatím stanoven. K dipozici dle dohody.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu498513
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha1 415
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.