Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyKoněvova, Praha - Žižkov

Koněvova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Pronájem světlého bytu 3+kk o celkové ploše 75m2 v družstevním vlastnictví, 5. patro cihlového domu s výtahem. Byt je novostavba z roku 2010. Byt je dispozičně řešen předsíní, toaletou zvlášť a zděným koupelnovým jádrem s vanou ohřev vody + topení je zde pře vlastní kotelnu přímo v domě-velmi levné provozní náklady . Jeden pokoj s okny vedou do klidové části parku, jehož součástí je zeleň druhé okna vedou na stanu k obchodu Lidl a třetí vedou na hlavní ulici Koněvova. Kuchyňský kout, včetně nové kuchyňské linky, digestoře a sporáku s troubou je součástí obývacího pokoje pokoje. V bytě je kompletně nová elektroinstalace, včetně pojistkové skříně, nová plastová okna, datové rozvody, připojení k internetu, pevná linka. V pokojích položena plovoucí podlaha, v ostatních částech bytu dlažba. Nastěhování do nového možný dle dohody březen 2019. K bytu nutné pojištění vzniku škody třetí osobě. V blízkém okolí veškerá občanská vybavenost, cyklostezka, p, obchody, MŠ, ZŠ, pošta. Tramvaj pěšky před domem, metro stanice Želivského 5 minut .Nájemné za byt je 25000,-kč záloha na vodu+teplo 2000,-kč převod pre na nájemce .Kauce je zde 25 tisíc korun zaleží na domluvě.Byt je úplně nový a je možný nastěhování prosinec .Prosím RK nevolat.

Renting a bright apartment 3 + kk with a total area of ​​75m2 in cooperative ownership, 5th floor of a brick house with an elevator. The apartment is a new building from 2010. The apartment is designed with a hallway, a separate toilet and a brick bathroom core with a bath of heating the water + heater is here for own boiler room in the house-very cheap operating costs. One room with windows leads to a quiet part of the park, part of which is the green of the second window leading to Lidl's tent and the third leading to Koněvova's main street. The kitchenette, including a new kitchen unit, an extractor hood and a stove with oven, is part of the living room. The apartment is completely new wiring, including fuse box, new plastic windows, data distribution, Internet connection, fixed line. In the rooms is laid floating floor, in the other parts of the apartment tiles. Moving into the new possible by agreement December 2017. To the apartment necessary insurance to cause damage to a third person. In the immediate vicinity all civic amenities, cycling, p, shops, kindergarten, elementary school, post office. Tramway walk in front of the house, metro station Želivského 5 minutes. The mutual for the apartment is 25000, -Kč deposit for water + heat 2000, -Kč transfer for the tenant .The house is 25 thousand crowns on the agreement.Byt is completely new and is possible moving in December. Please do not call the RK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu498641
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBE - Nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.