Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 232 m² bez realitkyZbraslavice - Zbraslavice, Středočeský kraj

Zbraslavice - Zbraslavice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 234 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý majitel prodá velkoryse řešený zděný dům 5+kk+G (lze upravit na 6+kk+G) z roku 2005 s užitnou plochou 232m2 na pozemku 1822m2, realizovaný ve vyšším standartu - zabezpečovací systém, kompletní zateplení, 2x kotel (dřevoplyn, propan-butan), krb, klimatizace, podlahové vytápění, dřevěná eurookna s dvojsklem, bezpečnostní vchodové dveře, el. garáž. vrata na DO, zimní zahrada, bezpečnostní el. zásuvky, podsvícenná zpevněná příjezdová cesta ze žulových kostek, příprava na pojezdová vjezdová vrata atd.

V přízemí garáž (18m2) s el. vraty na DO, dílna s kotelnou (11m2), tech. místnost (8m2) s el. bojlerem 200 litrů, zádveří s chodbou (13m2), koupelna se sprch. koutem (4m2), samostatné WC (1m2), prostorná kuchyň s kuchyňskou linkou včetně el. spotřebičů (myčka nádobí Miele, horkovzdušná trouba s varnou deskou Electrolux) s barovým pultem přecházející do velkoryse řešeného světlého obývacího pokojem s krbem (54m2), vstupem na zahradu a do zimní zahrady (7m2). V patře koupelna (9m2) s rohovou vanou a wc, prostorná ložnice (24m2) se šatnou (3m2) s lodžií (9m2) směrem do zahrady, další 3x pokoj (19, 15, 15m2), komora (3m2). K nemovitosti kompletní tech. dokumentace.

Nemovitost je po nové výmalbě, napojena na vodovod, elektřinu, kanalizaci, vlastní velkokapacitní propan-butan nádrž pro vytápění umístěna na pozemku, příjezd po asfaltové cestě, velká zahrada s několika ovocnými stromy a chatkou.

Nemovitost je právně čistá, lze financovat hypotečním úvěrem a ihned se nastěhovat.

Obec Zbraslavice je mezi dálnicí D1 (17km) a Kutnou horou (18km), kde je plná občanská vybavenost. Přímo v obci je obecní, stavební a úřad matriky, mateřská a základní škola, pošta, zdravotnické zařízení a lékárna, obchody, restaurace, ubytování, bankomat, policie, aeroklub, benzínová pumpa. Vlakové i autobusové spojení.

Energetický štítek je v přípravě a bude aktualizováno, zatím tedy není energetická třída vypovídající.

Možnost přikoupit pozemky cca. 500m2 které jsou přes silnici - ostatní plocha a stavební parcela.

Cena k jednání, včetně právních služeb.

RK nevolat.

tel. 602 435 043

matej.siska@centrum.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu498744
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha232
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.