Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 165 m² bez realitkyPražákova, Brno - Horní Heršpice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Pražákova, Brno - Horní Heršpice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena6 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 294 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Bez asistence RK nabízíme k prodeji podsklepený řadový rodinný dům o dispozici 3+1 s jídelnou a sociálním zázemím ve všech 3 patrech, se zahradou a výbornou dostupností dálnice D1 a D2 i centra města.

Jedná se o kompletní přestavbu z konce roku 2012 původně přízemního domu, kdy bylo přistavěno plnohodnotné patro a prohlouben suterén, který lze nyní využít jako další obytný prostor. CP pozemku činí 594 m2, ZP domu 70 m2, UP je 165 m2 a zahrada má 389 m2.

Do domu se vchází přes upravenou předzahrádku do chodby propojující všechna tři patra. Chodbou se dostáváme do kuchyně s jídelnou (22m2) s funkčně řešenou a moderně vybavenou kuchyňskou linkou s ostrůvkem/snídaňovým barem. Kuchyně je dveřmi oddělena od prostorného obývacího pokoje (21m2) s výhledem do ulice. Z kuchyně se vychází na podélnou dřevěnou terasu přes dvoukřídlé skleněné dveře, které nádherně prosvětlují celý interiér. Tato část domu tvoří přirozené centrum a laká svojí vzdušností a příjemnými materiály (podlahy kuchyně a obývacího pokoje jsou pokryty celodubovými parketami). Terasa zároveň umožňuje vstup na dvůr a zahradu. Po pravé straně chodby se nachází dřevěné schodiště z masivního buku vedoucí do horní noční části domu.

Horní patro je tvořeno chodbičkou,dvěma samostatnými pokoji (21 a 16m2) s orientací západ-východ, moderní koupelnou a samostatným WC. Větší ložnice je navíc vybavena velmi prostornou 3dílnou vestavěnou skříní a samostatnou šatnou.

Pokud se vrátíme zpět na chodbu v přízemí, můžeme sejít do suterénu, který je rozdělen na halu (11m2) s kombinovaným plynovým kondenzačním kotlem, prádelnu (8m2) se sprchovým koutem a prostornou místnost (31m2) využitenou i k bydlení. Všechny tři přízemní místnosti mají dlážděnou podlahu a jsou opatřeny okny přinášejícími denní světlo. I v této části domu je samostatné WC. Z haly v suterénu vedou ještě dveře na dvůr, který je částečně krytý terasou v přízemí.

Dvůr (50 m2) byl vybudován v létě 2017 a je vhodný jak k letnímu grilování, posezení či k umístění nafukovacího bazénu. Je zde vyvedena pitná voda, elektrické zásuvky, venkovní světla a také el. příprava pro filtraci bazénu. V rohu dvora je menší (2,5 m2) záhon pro rajčata či bylinky. Dvůr dále navazuje na velkou zahradu se vzrostlými ovocnými stromy (2 meruňky, výborná sladká višeň a ořech), drobným ovocem, bylinkami a zahradním domkem. Trávník je nyní ve fázi revitalizace. Se sousední zahradou je také ve společném užívání studna, vhodná k zalévání zahrady.

Lokalita Horních Heršpic má veškerou občanskou vybavenost (školka, škola, pekárna, potraviny, restaurace, pošta atd.). Jedná se o velmi atraktivní polohu blízko ŠPILBERK Office Centra, komplexu administrativních budov TITANIUM a AZ Tower a BVV. Na dosah (4 min. autobusem/autem), Jižanský dvorek - http://www.jdemven.cz/event/2205-jizansky-dvorek, cyklostezka, koupací biotop, lezecká stěna a několik venkovních hřišť, ale také velké obchodní a zábavní centrum Olympia, OC Brno-jih, Ikea, Vaňkovka, Tesco, Bauhaus, Hornbach.

Příznivá cena a ideální investice. Vhodné i jako pronájem kancelářských prostor.

Prohlídky, vzhledem k malému dítěti, preferujeme o víkendu.

Dům bude uvolněn do 1 měsíce od podpisu kupní smlouvy.

RK nevolat.

Cena k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu498764
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha165
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.