Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 900 m² bez realitky119, Drhovy - Drhovy, Středočeský kraj

119, Drhovy - Drhovy, Středočeský kraj
Cena999 Kč

Tato nemovitost již od 4 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej slunného, rovinatého, stavebního pozemku 900m2 v obci DRHOVY nedaleko Dobříše u Prahy, 27km Dálnice na Strakonice, nachází se v zastavěném území obce, přístup je z obecní asfaltové cesty, vhodný pro stavbu rodiného domu či venkovského stavení, zastavitelnost pozemku je 30%, Voda se dá řešit vrtem, obec má v plánu vodovod, v současné době je zpracovávána dokumentace. Pozemek včetně elektro a kanalizační přípojky. V obci je PID zastávka BUS, zmodernizovaná mateřská škola. Nedaleko 8km je Slapská Přehrada. 6km Dobříš u Pahy. Z větší parcely se prodávají 2x parcely po 900m2. Nespolupracuji s RK ani se zájemcem!!!!!!

Sale of sunny, flat building land 900m2 in the village DRHOVY near Dobris near Prague, 27km Strakonice Highway, located in the built-up area of the village, access is from the municipal asphalt road, suitable for building a house or country house, the plot is 30% there is currently a sewerage connection in the village. The water can be solved by a borehole, the municipality plans waterworks, documentation is currently being processed. In the village is PID BUS bus, modernized kindergarten. 8km is the Slapská Reservoir. The larger parcels are sold with 2 x 900m2 parcels.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu498765
VlastnictvíOsobní
Plocha 900

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.