Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyStřížovická, Ústí nad Labem - Klíše, Ústecký kraj

Střížovická, Ústí nad Labem - Klíše, Ústecký kraj
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt v osobním vlastnictví 2+kk o velikosti 56 m2 ve velmi klidném cihlovém domě v nejhezčí části Ústí nad Labem, v centru čtvrti Klíše. V těsné blízkosti u domu restaurace, hospody, obchody, zastávky MHD, kadeřnictví, bowling. Do pár minut od domu se nachází vysokoškolské koleje, UJEP, základní a střední školy, školka, supermarket.

V bytě dřevěné podlahy, plastová okna, zateplený hlavní pokoj se zatmívací venkovní roletou, plynové topení, sporák a kuchyňská linka. Jinak bude byt nevybavený. K dispozici půda a vlastní sklepní prostor.

Volný od listopadu 2019.

I offer to rent an apartment in a private ownership 2 + kk 56 m2 in a very quiet brick house in the most beautiful part of Ústí nad Labem, in the center of Klíše district. In close proximity to the house restaurant, pubs, shops, public transport stops, hairdresser, bowling. Within a few minutes from the house are college colleges, UJEP, primary and secondary schools, kindergarten, supermarket.

The apartment has wooden floors, plastic windows, heated main room with a darkening outdoor blind, gas heating, stove and kitchen, wooden built-in with storage space. Otherwise it will not be upgraded. Available ground and own cellar space.

Free from February 2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu498782
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.