Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyNa Jezerce, Praha - Nusle

Rezervováno
Na Jezerce, Praha - NusleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronajmeme světlý byt 2+kk, který prošel kompletní rekonstrukcí. Byt se nachází ve 3. patře cihlového domu u zastávky Sdružení (5 minut chůze od OC Arkády Pankrác). Skvělá dopravní dostupnost. Rekonstrukce bytu byla provedena s citem. Tomu odpovídá i prostorové uspořádání bytu, promyšlená zákoutí, různé druhy osvětlení. Byt má nová plastová okna, která tlumí veškerý ruch z ulice.

Dispozice bytu: chodba, ložnice (21 m2), obývací pokoj s vybaveným kuchyňským koutem (21 m2), koupelna s toaletou. Součástí bytu je také sklep. S bytem lze užívat také balkón, který je na patře ve společném užívání se sousedním bytem.

Ložnice je směrována do zahrady. V obývacím pokoji se nachází krb na líh, který zpříjemňuje atmosféru. Koupelna s rohovou vanou a wc. Byt je vytápěn elektřinou s odhadovanými náklady 2.000 Kč měsíčně + služby 2.000 Kč.

Celková obytná plocha bytu je 52 m2. Byt stojí rozhodně za vaši pozornost a prohlídku. Momentálně je ve fázi stěhování - omlouváme se za fotky, které tomu odpovídají. Jakmile přijdete na prohlídku již bude připraven k vašemu nastěhování.

Prohlídky jsou možné od 27.11.2017 . K nastěhování ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu498834
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.