Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+1 • 81 m² bez realitkyOstravská, Liberec - Ruprechtice, Liberecký kraj

Rezervováno
Ostravská, Liberec - Ruprechtice, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej panelového bytu 4+1 v osobním vlastnictví v ulici Ostravská, v Liberci – Ruprechtice.

Plocha bytu 72,4 m² + lodžie 8,1 m², 4. p. bez výtahu. Čtyřpatrová budova je na velmi klidném místě na okraji skupiny stejně vysokých domů. V blízkém okolí jsou rodinné domy, které nebrání výhledu. Dům je zateplený, vyměněná okna a stoupačky. V bytě je zděná koupelna. V přízemí je sklepní kóje 4,7 m².

Po vstupu do předsíně je vlevo průchod do velkého obývacího pokoje 22,6 m² výhled na JZ na Ještěd, dále vstup na prostornou zasklenou lodžii. Vstup do kuchyně, koupelny, toalety a dalších pokojů je samostatný z předsíně (pokoje nejsou průchozí).

Podlahy dlažba (předsíň, koupelna), parkety (obývací pokoj a pokoje) a PVC (kuchyň). Topení a teplou vodu zajišťuje plynová kotelna, společná pro tři domy, díky tomu jsou velmi nízké náklady na bydlení. V blízkosti škola, školka, obchod, pošta, zastávka MHD vše v dosahu 5 – 10 minut chůze. V místě je velká veřejně přístupná travnatá plocha pro procházky, nedaleko les a agility park pro psy. Vzdálenost do centra autem 10 min. Dostatek místa na parkování před domem. Byt v tomto pěkném prostředí je vhodný pro klidné bydlení pro rodiny s dětmi.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu498849
Dispozice4+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha81
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.