Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 27 m² bez realitkyNezamyslova, Brno - Židenice, Jihomoravský kraj

Nezamyslova, Brno - Židenice, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Od února (případně dříve po domluvě) pronajmu byt pro nenáročné v Brně - Židenicích. Je to byt malý, dalo by se říct jednomužný, i když jsme v něm zvládli pobývat nějakou dobu dva. Plně vybaven plynovým topením a sporákem, nábytkem, pračkou se sušičkou, kuchyňským vybavením, troubou, vysavačem a nějakýma těma peřinama. Před domem pěkná zahrádka (byt je v přízemí, ale kolem okna nevede chodník, takže Vám nikdo do ložnice koukat nebude), za domem nepěkný dvorek, k dispozici prostorný sklep na min. dvě kola. Perfektní dostupnost do centra, zastávka osmičky hned před domem. Klíče předávám jedny, případní partneři (nebo jiní domácí mazlíčci) mi nevadí. Tedy pokud ponesete následky (poslední "já jsem si pořídila malé štěňátko" byl třicetikilový bulmastif, co okousal všechen nábytek). Nechodím na pravidelné kontroly, nikoho neotravuju, věřím na dohodu rozumných lidí. Možno zavést UPC internet. Cena pronájmu 8500,- bez přepisu energií, případně 7500,- a energie si píšete na sebe.

Odpovídejte prosím přímo na petra.gonecova @ centrum.cz nebo na sebe nechte kontakt, notifikace ze serveru bezrealitky rády padají do spamu a už se nedomluvíme. Prohlídky od 15. ledna

We speak english.

I offer apartment for rent from Feb 2018. Its tiny place for not very demanding person (yes, if you sit at the computer whole day, its a flat for you), ground floor (but there is garden in front of the window, nothing will disturb you), fully equipped - gas heating and cooker, electric stove, wash machine with dryer, furniture, kitchen tools, hoover, blankets. Nice garden in front of the building, cellar (safe enough to store your bicycle or two). You can order UPC Internet service. I don't mind partners or pets, but you have to face the consequences (yes, partners cause worse ones, believe me... But there was also "little puppy" bullmastif which chewed all the furniture). Tram stop no. 8 in front of the building, easy to reach Brno center. Price is 8500,- per month with water/gas/energy. Im not checking my tenants every week or month, you can do whatever you want to do in case its legal. I believe on reasonable people agreements.

Please note my English is not good enough to build eng. contract for you - contract is available in Czech language only.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu498954
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha27
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.