Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyKeramická, Praha - Bubeneč

Keramická, Praha - Bubeneč
Cena6 972 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 568 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Exkluzivně vám nabízíme k prodeji mezonetový byt o dispozici 2+kk o velikosti 46,4 m2 s terasou a pochozí částí střechy v krásném domě z období neoklasicismu, jenž byl postaven v roce 1898. Dům nyní prochází kompletní rekonstrukcí se zachováním původních prvků, při níž bude nově vybudován výtah a balkony k jednotkám s orientací do vnitrobloku.

Byt bude ve vysokém standardu zpracování - špaletová okna s těsněním, dubové parkety, bílé kazetové dveře z masivu a podlahové vytápění. Ve spolupráci s designovým studiem Proceram je připravena luxusní sanita a povrchy koupelen od značek Villeroy & Boch a Hansgrohe.

Projekt Keramická 4 se nachází na pomezí parku Stromovka a Letenských sadů. Díky strategickému umístění domu jsou byty vhodné pro vlastní klidné bydlení, ale také na investici. V okolí naleznete mnoho restaurací a hospůdek, potravinových obchodů, škol i školek. Lokalita nabízí dobrou dopravní dostupnost jak automobilem, tak i MHD.

V tomto projektu nabízíme k prodeji i další bytové jednotky.

Plánovaný termín dokončení je červen 2019.

We offer for sale a flat 2 + kt, 46,4 m2, with terrace and walkable part of roof in a beautiful neoclassic house built in 1898. The house is now undergoing a complete reconstruction with the preservation of the original elements, with the new lift and the balconies to the units with orientation to the courtyard.

The apartment will be in a high standard of processing - windows windows with sealing, oak parquet, white solid wood cassette doors and underfloor heating. In cooperation with the design studio Proceram, luxurious sanitary and bathroom surfaces are prepared from Villeroy & Boch and Hansgrohe.

Project Keramická 4 is located on the border between Stromovka Park and Letenské sady. Due to the strategic location of the house, apartments are suitable for their own quiet living, but also for investment. There are many restaurants and pubs, grocery stores, schools and kindergartens nearby. The location offers good transport accessibility both by car and by public transport.

There are more apartments available in this project.

The planned completion date is during June 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu499815
Dispozice2+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha46
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.