Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 90 m² bez realitkyOlomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj

Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena3 199 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 723 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej poslední jednotky v II Etapě výstavby Byty s pozemky v CHKO u Olomouce-bydlení v RD za bezkonkurenční ceny. Byty mají samostatné vstupy a jasně vymezené pozemky. Dispozice bytů nabízejí plnohodnotné bydlení ve variantách 3+kk + mezonet nebo 4+kk + mezonet o podlahových plochách 90 až 130 m2. Rodinný dům se skládá ze dvou nezávislých bytových jednotek s přízemním a obytným podkrovím v každé bytové jednotce, s pozemkem, o dispozici 3+kk nebo 4+kk. V přízemí bytových jednotek se nachází prostorný obývací pokoj a kuchyňský kout.V podkroví se u bytové jednotky 3+kk nachází 2 pokoje a je zde možnost vytvořit například ložnici a jednotku rozšířit o cca 15m2. U jednotky 4+kk se v podkroví nacházejí 3 pokoje a rozšířit jednotku lze o dalších cca 25m2 a vytvořit zde např. ložnici(vizualizace). Domy svým řešením zajišťují pohodu bydlení, soukromí, nízkonákladové bydlení v energetické třídě A-B. RD bude zhotoven v kvalitním zděném provedení.Bydlení je vhodné pro rodiče s dětmi, kteří chtějí být nablízku a přitom mít zajištěné soukromí, příbuzné, mladé rodiny s dětmi nebo klientelu, která hledá bydlení v cenové relaci bytu. Řešení domu nabízí zdravější a klidnější bydlení oproti bydlení v bytovém domě. Nabízíme možnost provést výstavbu bytové jednotky klientovi k dokončení svépomocí, týkající se např. vnitřních dveří, obkladů, sanity, podlah apod.(možná finanční úspora) nebo na klíč. Pro rok 2018 připravujeme výstavbu těchto domů resp. bytových jednotek v CHKO u Olomouce. Tato oblast je velice oblíbená, neboť se nachází v blízkosti přírodního koupaliště Poděbrady. K domům vede cyklistická stezka, nedaleko je zastávka MHD a v blízkosti je také dostupné vlakové spojení. Výhodné financování projektu je zajištěno u ČSOB, HB. Zdarma je odhad nemovitosti, vyřízení úvěru a rezervace zdrojů u banky.

Vizualizace uvedená v inzerci zobrazuje předpokládaný vzhled domu, který je v souladu se stanovisky DOSS. Změna vzhledu a materiálů vyhrazena. Pozemky jsou již zkolaudovány a nyní se připravují k výstavbě.

Další informace o projektu naleznete na www.bytyspozemky.cz a www.remeslnicizmoravy.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu500054
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha90
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.