Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 117 m² bez realitkyKloboukova , Praha - Chodov

Kloboukova , Praha - Chodov
Měsíční nájemné20 000 Kč


 Velmi pěkný, velký a slunný 4+1 byt s velkou terasou na jižní stranu s květinovou výzdobou a garážovým stáním. Byt je v bezprostřední blízkosti stanice metra Roztyly. Čtyři pokoje mají dřevěné parkety. Byt má standardně vybudovanou koupelnu s vanou, sprchovým koutem, klozetem, bidetem, umyvadlem, zrcadlem. Záchod pro hosty je vybaven klozetem a umyvadlem. V předsíni je velká prosklená šatní skříň. Komora je vybavena policemi. Kuchyně je zařízena kuchyňskou linkou s odsávačem par a elektrickým sporákem. Byt má separátní počítadla na spotřebu teplé a studené vody. V domě je prostorný, tichý výtah. V blízkosti je nákupní centrum Nový Chodov a pro rekreaci lesopark Krč/Kunratický les nebo Aquacentrum v Průhonicích.

K nastěhování: 01/07/2008

 Very nice, large and sunny flat with wide southbound terrace, parking place in underground garage; the flat is very near to metro station Roztyly. There are oak parquets in four rooms. The apartment has large bathroom with tub, shower, toilet bowl, shower bath, bidet, sink, and mirror. The toilet for guests is equipped with a toilet bowl and with a washbasin. In the anteroom is a wardrobe with large mirrors. Spacious chamber is equipped with the racks.

The kitchen is equipped with a kitchen furniture, electric kitchen range and digester. Apartment has a separate counter for the consumption of hot and cold water. There is modern, specious lift in the building. In a very short distance you can find large shopping centre Novy Chodov. Forest park Krc/Kunratice or Aquacentrum in Pruhonice for your recreation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu5001
Dispozice4+1
VlastnictvíOstatní
Plocha117
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.