Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyPečárková, Praha - Pitkovice

Pečárková, Praha - PitkoviceČástečně vybaveno
Cena3 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 649 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji velmi příjemný a útulný byt 2+kk s balkónem, parkovacím stáním v žádané lokalitě Prahy 10 - Pitkovicích. Byt se nachází v 1. patře menšího cihlového domu bez výtahu - novostavby z roku 2008 (nízká zástavba kombinovaná s rezidenčním bydlením, zastávka autobusu 213 před domem). Celková plocha bytu je 50.3 m2 + balkón 3.1 m2. K bytu dále náleží parkovací stání vedle domu. Byt sestává z předsíně, koupelny s WC, ložnice, šatny a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. V kuchyňské lince (Koryna) jsou vestavěné elektrické spotřebiče včetně myčky a lednice (SIEMENS). Dále je v předsíni skříň a další úložné prostory se nachází v šatně. Byt je díky velkým francouzským oknům je velice světlý. Vstupní dveře jsou bezpečnostní, byt je dále vybaven čidly a alarmem s možností připojení na PCO. Poplatky spojené s provozem bytu činí 3.500,- Kč měsíčně. Bytový areál Pitkovické zahrady jsou velmi žádanou lokalitou k bydlení, dopravní dostupnost MHD na metro C Háje 10 minut, nájezd na D1 a Pražský okruh. Dopravní dostupnost do centra je velmi dobrá MHD i autem. V blízkém okolí areálu jsou restaurace, soukromá a státní mateřská školka, dětská hřiště, nově zrevitalizovaný park a vinotéka. Kompletní občanská vybavenost je v sousední Uhříněvsi (dostupnost vlakem do centra Prahy) vzdálené 2 km nebo v Čestlicích a Průhonicích, kde jsou velká nákupní centra, aquapark Aquapalace nebo vyhledávané restaurace Grosetto, Sokolovna, kavárna u Slepiček, Babiččina zahrada či Hliněná bašta. V blízkosti (2 km) se nachází relaxační Dendrologická zahrada a Průhonický park.

Byt volný ihned. Prohlídka bytu možná po dohodě.

Cozy flat 2+kk with a balcony, parking lot in Prague 10, Pitkovice. Flat is newly built building from 2008 and is located in 1st floor. Bus stop 213 is one minute working distance from a flat. Size is 50.3m2 with a balcony 3.1m2. Parking lot is right next to flat. All furnished incl. bathroom, bedroom, dressing room and living room with a SIEMENS furnished kitchen. Thanks to big windows, flat is very well lighted. And entrance door has a security equipped. Utility fee is 3500kč/month. Pitkovice areal is very cozy and quiet place, you can find also newly made park (working distance 1 minute). Bus 213 is available every 10-15 minutes and takes 10 minutes to metro C Haje. Highway D1, Prazsky Okruh is 5 minutes away from Pitkovice. Flat is available right now. You can visit to see the flat after discussion with us.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu500199
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.