Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 98 m² bez realitkyStřížkovská, Praha - Libeň

Střížkovská, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Cena7 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 765 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásný byt s garážovým stáním a sklepem v OV v Praze 8, Libni, ulice Střížkovská. Byt o velikosti 98m2 se nachází ve 2. patře čtyřpodlažní novostavby s výtahem, kolaudované v roce 2008. V domě je 12 bytových jednotek. Byt je skvěle dispozičně řešen, je prostorný, světlý, dominují mu velká francouzská okna s orientací na jihovýchod a výhledem do klidného dvora a zeleně. Byt sestává z prostorné předsíně, dvou ložnic, velkého obývacího pokoje se zařízeným kuchyňským koutem, koupelny a dvou toalet. Kuchyňská linka je vybavena všemi vestavěnými spotřebiči včetně trouby, sklokeramické varné desky, digestoře, myčky a lednice s mrazákem. K bytu náleží také sklepní kóje o výměře 1,5m2. Garážové parkovací stání v budově lze dokoupit.

Půdorys bytu vč. velikosti jednotlivých pokojů najdete přímo ve fotografiích, pro lepší orientaci. Obývací pokoj s kuchyňským koutem je o velikosti 35,4m2, dvě ložnice jsou o velikosti 22,8 a 15,2 m2, koupelna o rozměrech 5,1 m2 s vanou, umyvadlem a wc a další wc je pak samostatné.

Byt osloví především zájemce, kteří chtějí žít v blízkosti centra, ale zároveň požadují klidné a praktické bydlení s dobrou dopravní dostupností (zastávka MHD Bulovka cca 3 minuty chůze). V blízkém okolí se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost, v docházkové vzdálenosti cca 5min také krásný lesopark Prosecké skály.

Byt je volný a k okamžitému nastěhování.

Tel: 602 275 068

stomasco@seznam.cz

RK nevolat !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu500513
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha98
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.