Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 776 m² bez realitkyOlšová, Měšice - Měšice u Prahy, Středočeský kraj

Rezervováno
Olšová, Měšice - Měšice u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena6 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 024 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji krásný bungalov s velkou zahradou.

Nabízíme k prodeji bungalov 4+kk s terasou, garáží, technickou místností, dílnou a velkým zahradním posezením. Dům je z roku 2008. Jedná se o poslední z řady domů v ulici, díky tomu má velkou rohovou zahradu. Dům je postaven na pozemku o velikosti 776 m2 z čehož 136 m2 zabírá právě dům. Tato nemovitost je totálně bezbariérová (když nepočítáme schody na půdu).

Při vstupu do domu vejdete do předsíně, odkud je vstup do garáže ve ktere je prostor i na police. Z garáže se také chodí na půdu, která je přes celý dům, je plně dostačující na odkládání sezónních věcí. Z předsíně je vstup do veliké chodby, ve které se nachází velká šatní skříň. Z chodby jsou vstupy do všech pokojů - 1x ložnice, 1x dětský pokoj, 1x pracovna (pokoj pro hosty), koupelna s toaletou a s místem na pračku a sušičku, samostatná toaleta a kuchyň s obývákem. V dětském pokoji a ložnici jsou věstavěné skříně na míru. Z garáže je možné udělat bez větších problémů další místnost s koupelnou (plány je možné předat).

Ve všech pokojích jsou vinylové a dřevěné podlahy. V chodbě, koupelně a části kuchyně je dlažba. Dlažba v chodbě je na zakázku s lunárním zvěrokruhem. Všude, kde je dlažba je podlahové topení. Ve velkorysé kuchyni jsou všechny spotřebiče vestavěné. Z obýváku je vstup velkými francouzskými dveřmi na zahradu pod zastřešenou pergolu se sezením. V rohu obývacího pokoje je vestavěná krbová vložka, ze které je teplo rozvedené do všech místností v domě, takže není problém ani v zimě dům vytápět pomocí dřeva. V Domě je jinak, kromě výše zmíněného krbu a podlahového topení plynový kotel a radiátory jsou ve všech místnostech.

Zahrada je osázená okrásnými keři, ovocnými stromy a je obehnána zdí, kterou kryjou vzrostlé tůje, což zajišťuje maximální soukromí. Na zahradě se nachází částečně zapuštěný a obezděný bazén s ohřevem, do kterého celé léto svítí slunce. Dále se tam nachází velice pěkný zděný altán, ve kterém se nachází místo k posezení s krbem, grilem a letní kuchyňkou. Na altán navazuje velká dílna a přístřešek na dříví. Mimo jiné jsou na zahradě i záhony a skleník.

Dům je napojen na místní vodovod, kanalizaci a plyn. Velice oceníte centrální vysavač, kterým dům disponuje. V domě je alarm s čidly v každé místnosti a příprava na kamerový systém s případným napojením na centrální pult. Mimo garáže jsou na pozemku další dvě parkovací místa. Pojezdová brána a vrata garáže jsou na elektrické ovládání. Dům splňuje energetický štítek třídy „C“ a není problém dát dokument k dispozici. Dům se nachází v ulici, kam zajíždějí jen místní obyvatelé. Navíc se jedná o obytnou zónu, takže není problém nechat děti, aby si hrály i před domem..

Obec Měšice, ve které dům leží je vesnice s krásným historickým centrem a zámkem s veřejně přístupným zámeckým parkem, který prošel rekultivací. Obec je velice aktivní na společenské akce (rozsvěcení stromečku, haloween, dětské dny, prakyády, …). V obci se nachází mateřské školky, základní škola je ve vedlejší obci Líbeznice. V obci se nachází několik hospůdek, kde se dá i najíst, vinárna, pošta, kadeřník, dvoje potraviny a MěÚ. Dále je zde dětské centrum, ve kterém jsou aktivity nejen pro děti, ale i pro dospělé. Dětské centrum má i vytápěný bazén, který je obyvatelům k dispozici. V obci je výborné vlakové spojení (38 minut na Hl.n.Praha). Vesnici protíná silnice II.třídy, díky kteréž se dá dostat na silnici I.třídy vedoucí z Mělníka a následně na exit č.1 dálnice D8 (Teplická).

Prohlídky jsou možné i přes Vánoce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu500752
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha776
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.