Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 162 m² bez realitkyKvapilova, Praha - Košíře

Kvapilova, Praha - KošířeVybaveno
Cena12 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 53 818 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nechcete žít v megapaneláku od developera, ale v menším bytovém domě ve vilové zástavbě a zeleni? Prodám prostorný a světlý nadstandardní mezonetový byt 4+1, 162,1 m2 se 2 balkony a krásným výhledem na Prahu a do zeleně. Byt je po rekonstrukci a je situovaný ve 2. a 3., nejvyšším patře cihlového domu v tiché ulici v klidné rezidenční lokalitě Košíře. 10 minut pěšky je lesopark Cibulka a přírodní rezervace Vidoule. Výborná občanská vybavenost v blízkém okolí, 14 min MHD na stanici metra Anděl.

Videoprohlídku bytu naleznete zde: https://youtu.be/dEMeFzMmujw

Interiér bytu tvoří v dolní části jižně orientovaný velký obývací pokoj s kamenem obloženým biokrbem a balkonem 3,1m2, propojený širokými posuvnými dveřmi s plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, 1 dětský pokoj, koupelna s rohovou vanou a okny, samostatná toaleta, velká šatna s vestavěnými skříněmi a komora s dostatkem úložných prostor a vstupní chodba. V horní části mezonetového bytu je ložnice s vestavěnými skříněmi, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a pracovna či druhý dětský pokoj s balkonem 3,1m2.

Dřevěné plovoucí podlahy, velkoformátová dlažba, obklady Villeroy & Boch, dýhovaný a masivní nábytek na míru, bezpečnostní dveře, velká dřevěná okna, plynový kotel, dřevěné vnitřní žaluzie, vestavné kuchyňské spotřebiče Electrolux, AEG a Whirlpool. Poplatky SVJ za společné služby, fond oprav a náklady na spotřebu elektřiny a plynu celkem cca 5000 Kč měsíčně. Interiér 156 m2, 2 balkony 6,2 m2. Mnoho úložného prostoru a praktická dispozice pokojů. Dům byl přestavěn a byt vznikl v r. 1998. Byt prošel v r. 2011 rekonstrukcí podle návrhu architekta a za použití kvalitních materiálů. Většina nábytku a vybavení může zůstat, je tedy možné se jednoduše nastěhovat.

K bytu náleží sklep o ploše 2,2m2. K dispozici je na prodej nebo pronájem 1 samostatná garáž + parkování před domem. Byt je v osobním vlastnictví.

V pěšky dosažitelném okolí je několik školek, škola, gymnázium, lesopark Cibulka, 4 dětská hřiště, 2 tenisové areály, sportovní centrum Squashpark Cibulka. V ulici i celé rezidenční čtvrti Košíře (pro tranzit neprůjezdné) je mnoho zeleně a klid.

V případě zájmu volejte tel. 724508632. Příp. pro urychlení komunikace, v odpovědi prosím uveďte Váš kontakt - telefon/ email. Děkuji.

Are you looking for an apartment in a smaller apartment building in the green and traditional residential area of Košíře, Prague 5, rather than in one of those huge development projects? The owner is selling a high-end maisonette/ 2-floor apartment of 162 sq.m. with 2 balconies and a beautiful view of Prague and surrounding greenery. The apartment has been refurbished and is situated on the 2nd and 3rd (top) floor of a brick building in a quiet street. In only 10 minutes of walk you get into a forest park Cibulka and the Vidoule nature preservation area. You will find very good public amenities and infrastructure in the neighbourhood and in 14 min get to metro Anděl by public transport.

See also video at: https://youtu.be/3rt4WkU7iIk

The lower floor of the apartment comprises a spacious south-oriented living room with a stone-paneled ethanol fireplace and a 3.1 sq.m. balcony, connected by a wide sliding door with fully equipped kitchen and dining room, one bedroom, a bathroom with a big corner bathtub and windows, separate toilet room, spacious walk-in closet and a hall. The upper floor comprises a master bedroom with fitted closet, a bathroom with a shower and the third bedroom with a balcony of 3.1 sq.m. (may be used as a children bedroom, study or guest room).

The apartment is equipped with hardwood flooring, large format tiles, bathroom wall tiles Villeroy Boch, wood veneer and solid wood tailor made furniture, security door, large wood windows, Junkers gas boiler, wooden inner window blinds, fitted kitchen appliances Electrolux, AEG and Whirlpool. Monthly costs approx. 5000 CZK (including the common utilities, payment to the building refurbishment fund, electricity and gas). Interiors surface is 156 sq.m. plus 2 balconies of 6.2 sq.m. Abundant storage area and purposeful floor planning. The building was refurbished and the apartment has been built in 1998. In 2011 the apartment has been re-designed and refurbished with the help of an architect using high quality materials. Most of the furnishings will stay, so you may easily move into a new home.

A cellar storage room of 2.2 sq.m. belongs to the apartment. A separate garage is also available for sale or lease. Parking is also possible in front of the building. The apartment is in private ownership.

In walking distance you may find several kindergartens, elementary schools, secondary school, 4 children playgrounds, 2 tennis facilities, Squashpark Cibulka and the forest park Cibulka and the Vidoule nature preservation area. There is plenty of green in the quiet one-way street and the whole surrounding residential area, which is not affected by transit traffic.

No commission to a real-estate agency needs to be paid, as the apartment is sold directly by the owner.

Please call telephone no. 724508632 or kindly provide your contact details in your reply (telephone/ email) to fasten the communication. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu500761
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha162
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.