Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 17 m² bez realitkyPřístavní, Praha - Holešovice

Přístavní, Praha - Holešovice
Měsíční nájemné8 490 Kč

+ Poplatky za služby1 100 Kč


Příjemná garsonka 17 m2 s příslušenstvím, kuch.linkou, vstupní chodbou. Praha 7, Přístavní 25, suterén, okno do dvora. Byt i dům jsou po kompletní celkové rekonstrukci. Dům má jenom 14 bytů a na každém patře jsou pouze dva byty. Velice slušní nájemníci. Klidná a rodinná atmosféra. V bytě dřevěná podlaha a dlažba. Dobré parkování pro rezidenty. Prvorepublikový kvalitní dům. Byt je kompletně zrekonstruován.

Nové rozvody, koupelna se sprchovým koutem, WC, nová kuchyňská linka. Ve vzdálenosti 100 m jsou tramvajové zastávky U Průhonu, Dělnická a Maniny, kde jezdí linky 1,3,5,10,12,15,25 a 54. Na metro B Palmovka, metro C Vltavská i metro C Nádraží Holešovice jsou to 2 zastávky tramvají. Hned vedle divadla La Fabrika, nedaleko DOX, SaSaZu apod. Pouze pro jednu osobu, nekuřáka, bez zvířat. Hledáme dlouhodobého nájemce, ideálně napište něco o sobě. První smlouva je na dobu určitou na 1 rok. Kauce je ve výši 10.000,- Kč. Poplatky (teplo, teplá voda, studená voda, osvětlení, úklid domu, odvoz odpadků) pro 1 osobu činí zálohově 1.100,-- Kč/měs. Elektřina a příp.internet se hradí zvlášť. Jedná se o nabídku od přímého majitele. RK nevolejte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu500891
DispoziceGarsoniéra
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha17
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.