Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyVolavkova, Praha - Břevnov

Volavkova, Praha - BřevnovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce41 000 Kč


Nabízím k podnájmu byt 2+1 v družstevním vlastnictví v lokalitě Praha 6 - Petřiny, a to od 1.1.2018.

Byt je slunný - orientovaný na jihozápadní stranu (všechny 3 místnosti), je zrekonstruovaný, se zděným jádrem, částečně zařízený jako obývací pokoj, 2. pokoj bez vybavení. V kuchyni jsou vestavěné spotřebiče - lednice s mrazákem, elektrická trouba, plynový sporák, myčka, pračka. V obou pokojích jsou nové koberce. Pokoje jsou neprůchozí. Byt se nachází ve 3. patře bez výtahu. Byt nemá balkon, náleží k němu sklep.

V okolí domu je veškerá občanská vybavenost - obchody, restaurace, školky, školy, lékař, lékárna, Střešovická nemocnice 2 zastávky tramvají. Vstup do metra se nachází 2 minuty chůze od domu, do centra se dostanete linkou A za 15 minut. Cca 5 minut chůze se nachází zastávka autobusu - přímá linka na letiště, za 10 minut lze dojít do Obory Hvězda. V okolí je též Břevnovský klášter a park Ladronka.

Nájemné činí 15.000,- Kč měsíčně + 5.500,- Kč měsíčně za služby vypočítané pro dvě dospělé osoby (teplo, voda, úklid, odpad), když v této částce 5.500,- Kč jsou zahrnuty i energie (elektřina a plyn) s tím, že ohledně služeb a energií se provede 1x ročně vyúčtování. Na počátku podnájemního vztahu se platí vratná jistota (kauce) ve výši 2 měsíčních nájmů včetně služeb, t.j. 41.000,- Kč.

Preferuji dlouhodobý pronájem, nekuřáci, bez domácích mazlíčků.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu500925
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.