Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 168 m² bez realitkyNa Madlenkách, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský kraj

Na Madlenkách, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský kraj
Cena9 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 367 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Novostavba cihlového rodinného domu v Mníšku pod Brdy na pozemku o velikosti 1243 m2 v lokalitě Na Madlenkách, která je jednou z nejvyhledávanějších částí obce a nabízí bydlení v přírodě u lesa, s pěší dostupnosti do centra. Jedná se o novostavbu z roku 2012, postavenou podle individuálního projektu architektonické kanceláře, o obytné ploše 168 m2. V podkroví se dále nachází velký úložný prostor o ploše 67 m2. Další úložné prostory jsou v technické místnosti a v komoře. K domu náleží také garážové stání pro dvě auta o ploše 46m2 a prostorná terasa 40m2, která navazuje na obývací pokoj a umožňuje ideální propojení obytného prostoru se zahradou. Celková zastavěná plocha činí 178 m2. Dům je koncipován jako úsporný (průkaz energetické náročnosti budovy: třída B – velmi úsporná) s nízkými provozními náklady, je zateplen minerální vatou (200 mm), dřevěná eurookna s izolačními trojskly. V domě je instalována rekuperační jednotka Nilan se zpětným ziskem tepla a vnitřním tepelným čerpadlem, která zajišťuje větrání místností a ohřev teplé vody, dále obsahuje záložní elektrokotel na teplovodní podlahové topení. Nadstandardně vyšší stropy, díky kterým působí pokoje velmi vzdušným dojmem. Masivní dřevěná podlaha (kantovka dub) v obytných místnostech, velkoformátová dlažba na chodbě a v kuchyni. Prostorná kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči zn. Siemens (myčka, horkovzdušná trouba, parní trouba). Krbová vložka Jotul v obývacím pokoji. Wi-fi připojení k internetu.

Výborná dopravní dostupnost do Prahy po dálnici D4, autobusová zastávka 5 min od domu.

Obec Mníšek pod Brdy je pro své lesnaté okolí a dobrou dopravní dostupnost Prahy stále oblíbenější lokalitou. Nabízí kompletní občanskou vybavenost (školky, ZŠ, lékaři, obchody, sportovní hala, restaurace, atd.) a zároveň kvalitní bydlení na dosah Brdských lesů

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu501032
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha168
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.