Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyItalská, Praha - Vinohrady

Italská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Cena5 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 979 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Výjimečná nabídka malometrážního bytu s vnitřním parkovacím stáním v luxusní rezidenci Riegrovy Sady, z které je jen pár minut pěšky na metro Muzeum, Václavské náměstí a která je umístěna hned vedle zeleně parku Riegrovy Sady. Byt je velice klidný a světlý (se západně orientovanou prosklenou stěnou s výhledem do privátní zahrady Rezidence Riegrovy Sady a s částečným výhledem na Pražský hrad). Byt se prodává včetně kuchyňské linky (s vestavěnou lednicí, myčkou, troubou a sklokeramickou deskou) a na míru vyrobené vestavěné skříně v chodbě. Dále byt nabízí podlahové vytápění v koupelně, videotelefon, bezpečnostní dveře a vlastní plynový kotel. Vstup do rezidence je na chip. Uzavřený komplex s 24hod recepcí/ostrahou. Možno ihned bydlet nebo dále pronajmout. Díky vynikající lokalitě v centru Prahy se jedná o výjimečnou nabídku malometrážní byt s parkovacím stáním. Přes luxusní provedení a služby rezidence, byt má velmi nízké poplatky a provozní náklady (poplatky cca 1,300Kč/měsíc + platba za elektřinu a plyn). Ostatní vybavení (postel, pračka AEG, barové židle, závěsy, světla) v případě zájmu přenechám. Uvedená cena je za byt. Cena za vnitřní parkovací stání je 800,000 Kč, tzn. celková cena je 6,700,000 Kč. 

RK nevolat. Nemáme zájem o spolupráci s RK. Přímé zájemce prosím o zaslání sms na tel. 776 539 777 - zavolám zpět ihned jak budu moci. Případně pište na email: bytriegrovysady@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu501044
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha34
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.