Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 411 m² bez realitkyV Rokli, Hlásná Třebaň - Hlásná Třebaň, Středočeský kraj

V Rokli, Hlásná Třebaň - Hlásná Třebaň, Středočeský kraj
Cena1 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 167 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji stavební pozemek v krásné lokalitě Hlásná Třebán s krásným výhledem na okolí a řeku.Pozemek je položený mimo záplavovou část Hlásné Třeban.

Nabízíme pozemek o výměře 411 m2 v obci Hlásná Třebaň, asi 3 km jihovýchodně od Karlštejna. Pozemek se nachází v ulici V Rokli , je oplocený, zatravněný, místy svažitý. Na pozemku jsou okrasné stromy a keře. K pozemku je přivedena elektřina a obecní voda, plynovod je v přilehlé komunikaci, obecní kanalizace zde není. Pozemek, není v záplavovém území, nachází se v CHKO a splňuje minimální požadovanou výměru pro umístění rodinného domu. Stavba RD je přípustná při splnění některých podmínek - více informací podá úřad Hlásná Třeban. V obci je MŠ (i soukromá), obchod, obecní úřad, pohostinství, knihovna. V nedalekých Řevnicích (6 km autem, 3 km pěšky nebo na kole ) je ostatní vybavenost. Do Prahy je výborné vlakové spojení, zastávka Zadní Třebaň je asi 10 min. pěší chůze od pozemku, vlak jezdí každou půlhodinu a cesta trvá na Hlavní nádraží necelých 30 minut. Vzdálenost na okraj Prahy je autem cca 18 km. Lokalitu jednoznačně doporučujeme všem, kteří hledají možnost bydlení nebo rekreace v krásném zalesněném okolí Berounky a zároveň výbornou dosažitelnost metropole. Prosím realitní kanceláře nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu501095
VlastnictvíOsobní
Plocha411

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.