Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 32 m² bez realitkyChopinova, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Chopinova, Praha - VinohradyMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Nově zrekonstruovaná garsoniéra o rozloze 32 m2, ve 4. patře secesního domu s výtahem u Riegrových sadů, s terasou s výhledem na Hradčany. Dispozice: pokoj s k.k., předsíň, koupelna, terasa. Byt je zařízen kuchyňskou linkou a vybaven spotřebiči: lednička, varná deska, pračka, mikrovlnná trouba s grilem, bojler, topení plynové - WAW. V čistém nájmu nejsou energie – měřidla se převádějí na nájemce. Zálohy na služby 500,- Kč měsíčně na osobu, roční vyúčtování. V bytě zaveden kabel UPC na internet a TV. K dispozici upravená zahrada ve dvoře. Nájemní smlouva minimálně na rok s možností automatického prodlužování. Parkování před domem v modré zóně. Spojení : metro A -5 min., tram. č. 11, 13, 5 min. Byt je volný od 1.6.2020, prohlídky možné po dohodě. Od zájemce se v odpovědi očekává sdělení co nejvíce relevantních informací, které pronajímateli usnadní výběr vhodného solventního nájemníka.

Newly refubished studio of 32 sq.metres, equipped with kitchenette, on the 4th floor of an Art Nouveau house with elevator, next to Riegrovy sady, with a terrace looking to the Hradčany castle. The flat is equipped with appliances: refrigerator, cooking glass panel, washing machine, MW oven with grill, boiler, gas heater. The net rent doesn´t include energies – the meters are transferred to tenant. The accountable monthly advances on utilities amount to 500,- per person. There is a UPC cabel laid to the flat for internet and TV. The tenant is entitled to use a private garden inside the courtyard. Lease contract period for one year as a minimum, with automatic prolongation if desired. Parking in front of the house in the „blue zone“. Underground station of A –line within 5 min. walk, the same as to tram No. 11, 13 stop. The flat is available on 1.6.2020, inspection possible after prior agreement. The applicant is expected to reveal in his response relevant information on himself, that might help the Lessor to choose a solvent Lessee.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu501235
DispoziceGarsoniéra
Podlaží5
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní
Užitná plocha32
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 3 minuty autem
Terasa
Předzahrádka 400 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDVinohradská tržnice
🚶 428 m (5 min)
PoštaPraha 2
🚶 684 m (8 min)
ObchodVečerka
🚶 129 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 599 m (7 min)
RestauraceYamato
🚶 140 m (2 min)
LékárnaLékárna U Zlatého lva
🚶 360 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola - Duhová škola
🚶 420 m (5 min)
Mateřská školaPiccole Pesti
🚶 181 m (2 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 266 m (3 min)
HřištěU Draka
🚶 304 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.