Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 65 m² bez realitkyLnářská, Humpolec - Humpolec, Kraj Vysočina

Lnářská, Humpolec - Humpolec, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 600 Kč

+ Poplatky za služby2 450 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Pronajmu byt 3+1 v 8. patře s výtahem, plocha 65 m2 ve Lnářské ulici č. 112 v centru Humpolce, volný od 01.09.2018. Pěkný, světlý a dobře umístěný byt, vše v dosahu i pěšky, výhled z bytu na 3 světové strany (na celý Humpolec, až na Lipnici). Nejvyšší podlaží v domě, nikdo nad hlavou, klidní sousedé. Dům je zateplen, má plastová okna, nový spolehlivý výtah zn. Schindler. Je zrekonstruována vstupní část domu s novými schránkami a el. otevíráním vchodových dveří. Internet s wifi za 150 Kč měsíčně.

Byt je z velké části zrekonstruován, pokoje jsou zařízeny dle fotografií. Dětský pokoj (východní) nebude zařízen, budou tam jenom garnýže, záclony závěsy a žaluzie. Krb na biolíh v obýváku. Koupelna s novou sprchovací kabinou (s masážními trykami), pračkou a záchodem. Pěkná kuchyňská linka s elektrickými spotřebiči: trouba, keramická varná deska, myčka na nádobí, digestoř, “americká” dvoudvéřová lednice. Prostorná předsíň s vestavěnou skříní a volným prostorem na další skříň. K bytu náleží společné prostory: kočárkárna/kolárna, prádelna a jako odkládací/sušící prostor zamykatelná prosklená lodžie na 8. mezipatře, přístupná ze schodiště.

Nájemné za částečně zařízený byt 9.600,- Kč (včetně příspěvku do fondu oprav) + zúčtovatelné zálohy 2.450,- Kč (vodné a stočné, teplá voda, topení, elektřina) při 2 osobách (při více osobách menší navýšení). Celkem nájemné + zálohy + internet = 12.200,- Kč. Vratná kauce 18.000 Kč. Kontakt: pavolzak1@gmail.com Mohu poslat další fotky. Na odpovědi od RK nereaguji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu501278
Dispozice3+1
Podlaží8
Typ budovyPanel
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.