Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 2055 m² bez realitkyVranov - Vranov u Čerčan, Středočeský kraj

Vranov - Vranov u Čerčan, Středočeský kraj
Cena1 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 361 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji větší POZEMEK s vlastním PRAMENEM v klidné oblasti 1km ze sjezdu na 29km D1.

Velikost pozemku je 2055 m2 a součástí prodeje je i podíl na pozemku vedeném v katastru jako ostatní komunikace (241 m2, 50% podíl).

Jedná se o pozemek v obci Údolnice, jenž spadá pod obec Vranov. Obec leží zhruba 1km od sjezdu z D1 (benzínová pumpa a hotel Naháč) v krásném prostředí začínající Českomoravské vrchoviny. Jedná se o malou obec, do které vede slepá silnice, je tedy velmi klidná, ale v územním plánu je její další růst kdy pozemky pro další výstavby už vlastní i developeři (podmínkou je parcela minimálně 1000m2/dům). Zmiňovaný pozemek je mezi současnou zástavbou, zahradami a sadem. Je mírně svažitý na severovýchod, ale přístup je od jihu s výhledem na les a pole, které není v plánu zástavby. Je veden jako louka (dříve využíván spíše jako pole), v územním plánu je celý v oblasti určené pro výstavbu rodinných domů. Zhruba v jedné čtvrtině vyvěrá pramen, který sice omezuje možnost stavby na jakékoliv části pozemku, ale i při dělení je na něm dostatek místa na 2 domy. V dnešní době častých problémů se suchem, ale přináší velké výhody a možnost krásné zahrady s vodními plochami. Na okraji pozemku vede i potůček, který je napájen i zmíněným pramenem, ale stahuje vodu i z okolí.

Na pozemku je přivedená el. přípojka (kiosek už ale nebyl dostaven). Pro vodu je nutná studna, ale s tím není problém, při prodeji předám i hydrogeologický posudek, který byl před pár lety proveden. Plyn v obci není. Vodovod a kanalizace je v plánu při růstu obce jako podmínka v developerského projektu. Přistup je možný přes soukromý pozemek, který je evidován jako komunikace, s 50% podílem, kdy majitelka druhého podílu je ochotná k jednání i o převodu jejího podílu. Obnova je potřeba zhruba 15m od současné prozatím nezpevněné komunikace, která prochází obcí až do blízkého lesa.

Občanská vybavenost je v okolních obcích Vranov (obchod, restaurace), Hvězdonice (+vlak), Chocerady (veškerá vybavenost a napojení i zastávka autobusu MHD Praha) + zmiňovaná benzínová pumpa u hotelu Akademie Naháč. Autobus má zastávku u křižovatky do obce. V okolí je mnoho vyžití hlavně pro milovníky přírody (Ladův ráj), vodní turistiky, kulturních památek, jízdy na koních, milovníků hvězd (Hvězdárna Ondřejov) atd., přitom vše ve velmi dobré dojezdové vzdálenosti do Prahy (15 minut OC Čestlice), Benešova a dalších obcí v kraji.

Pro možnost stavby bude potřeba obnovit přístupovou cestu, proto nízká cena za m2. Pozemek je možný rozdělit pro 2 rodinné domy, je tedy možno uvažovat o tom i jako dobré investici.

Pokud bude zájem, nabízím v okolí i další pozemky za spíše symbolickou cenu od 20,- do 50,- Kč/m2 (mladý les 7.187 m2, pole 1.797 m2 a další, dohromady přes 10.000 m2).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu501335
VlastnictvíOsobní
Plocha 2 055

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.