Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 93 m² bez realitkyŠlikova, Praha - Břevnov

Šlikova, Praha - BřevnovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Od 1. února 2018 nabízím pronájem slunečného a klidného bytu 3+kk o 93 m2, který se nachází v druhém nadzemním podlaží ve třípatrovém domě. Máme zájem o dlouhodobý pronájem na dva roky a více.

Byt je zrekonstruovaný a částečně vybavený. Skládá se z prostorné obývací kuchyně, dvou koupelen, dvou ložnic, z nichž jednu lze rozdělit na dvě. Kuchyňská linka zahrnuje sklokeramickou desku, elektrickou troubu, vestavěnou kombinovanou lednici, myčku a digestoř. K dispozici dvě vestavěné skříně a botník. Pro nekuřáky. Výbornou dopravní dostupnost a občanskou vybavenost (školy, školky, atd). Na pěší vzdálenost Ladronka, Strahovský Klášter, Pražský hrad. Poplatky odpovídají spotřebě energií (elektřina, voda, atd.)

Prohlídky možné od 27. 12.

Sunny, spacious and quiet 3+kk apartment of 93 m2 available for rent as of 1 February 2018. Looking for long-term rent of at least two years. Ideals for couples with one or two children. Situated on the second floor (three floors in total), the apartment is renovated and partially equipped. It has an american kitchen, two bathrooms, two bedroom (one of which may be separated into two). There is ceramic glass cooktop, electric oven, built-in combined fridge with freezer, dishwasher. two built-in closets are available and storage for shoes. For non-smokers. Great location within reach of public transport and services (schools, kindergartens etc.). Ladronka, Strahov monastery and Prague castle in the neighbourhood.

Visits possible as of 27 December.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu501395
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha93
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.