Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Nebytový prostor
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem nebytového prostoru • 100 m² bez realitkyŽitná, Praha - Nové Město

Žitná, Praha - Nové Město
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby10 000 Kč


Velké místnosti k pronájmu kousek od Muzea

Jedná se o pronájem prostor v budově jeden blok od Václavského náměstí. Pěšky je to jen 3 minuty na metro Muzeum (zelená a červená linka) a 3 minuty na IP Pavlova (červená linka a tramvaje). Kolem domu je zvýšený pohyb turistů, protože v této čtvrti se nachází mnoho hotelů.

Můžete mít celé patro – necelých 250m2 – nebo i jen několik místností. Plánek naleznete v galerii. Všude jsou vysoké stropy. Dům byl delší dobu nevyužívaný a proto je v horším stavu, ale díky tomu je možno si prostory upravit dle potřeby. Nájemné činí 29000 Kč za 100m2 užitných ploch + poplatky dle využívaných služeb a domluvy. Kauce není vyžadována. K dispozici ihned.

V přízemí domu je provozována zábavní atrakce se společnou recepcí, jejíchž služeb je možno využít. Pronájem je proto ideální pro únikové hry a podobné atrakce, se kterými je možno navázat úzkou spolupráci. Nebráníme se ale i jinému využití.

Big rooms available for rent in the centre of Prague

It is a large building very close to the Wenceslas square and well connected to the public transport. Muzem metro station (green and red line) and IP Pavlova (red line and trams) can be reached within 3 minutes by foot.There is a traffic of tourists in front of the house because there are many hotels in the area.

Two floors of the building are available for rent for commercial purposes. Total area of one floor is just under 250 sqm. You can rent the whole floor or just a few rooms. There are high ceilings throughout the building. The house has not been used for several years so it is not in perfect condition but thanks to that the spaces can be adjusted as needed. It is available now.

The rent is 29000CZK for 100sqm + fees depending on which services will be used. No deposit needed.

On the ground floor there is a tourist attraction operating. It has a reception and you can use its services too. The rental is ideal for escape games or other similar activities because a mutually beneficial cooperation can be arranged. Other use of the spaces is also possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu501534
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.