Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 220 m² bez realitkyMírové náměstí, Litoměřice - Litoměřice, Ústecký kraj

Mírové náměstí, Litoměřice - Litoměřice, Ústecký kraj
Měsíční nájemné34 900 Kč

+ Poplatky za služby11 000 Kč


Dovolujeme si Vám nabídnout reprezentativní kancelářské prostory na Mírovém náměstí. Kanceláře mají vlastní vstup a výtah. Jediným dalším nájemcem v domě je Česká spořitelna, která má také samostatný vstup, což zajišťuje maximální soukromí obou nájemců. Nabízený prostor se nachází v 3.NP a jeho celková podlahová plocha je 220,44m2. Nájemné je stanoveno ve výši 159,-Kč/m2/měsíčně a zálohové platby na spotřebu energií (vodné, stočné, teplo, el. energie atd.) jsou 50,-Kč/m2/měsíčně. K nabízeným kancelářím je navíc možnost pronájmu skladovacích prostor v domě. Neváhejte se na nás obrátit ohledně případných doplňujících informací a smluvení osobní prohlídky.

As the owner of this property, we would like to offer you an office space for lease, situated in our building on „Mirove namesti“ square in Litomerice. The office space has its own elevator. The other tenant in the building is Ceska sporitelna, who has their own entrance, which provides a privacy for both tenants. The premises are situated on the 3rd floor with area of 220,44 sq.m. Rent is CZK 159,-/sq.m./month plus service charges (heating, electricity etc.) CZK 50,-/sq.m./month. There is possibility to rent a storage in the building.

For further information and viewings of the property, don´t hesitate to contact us.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu501870
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha220
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.