Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 44 m² bez realitkyNový Jičín - Nový Jičín-Dolní Předměstí, Moravskoslezský kraj

Nový Jičín - Nový Jičín-Dolní Předměstí, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Přímý majitel pronajme byt 1+1 o výměře 44 m² ve vyhledávané lokalitě na ulici Dlouhé v Novém Jičíně. Byt se nachází ve 4., nejvyšším podlaží nově zatepleného domu a je ideální pro pár. Byt je volný od 16. 9. 2018. Pro domluvení času prohlídky neváhejte kontaktovat.

Okna se žaluziemi jsou u celého bytu orientovaná na jih a díky tomu bývá byt příjemně vytopen i v zimě. Z obývacího pokoje/ložnice je vstup na balkon. V bytě je kuchyňská linka a nově položené podlahy (v obývacím pokoji/ložnici linoleum, v kuchyni, chodbě a koupelně dlažba). V obývacím pokoji jsou nadstandardní úložné prostory v podobě vestavěných skříní se zrcadlem, nadstandardní je i koupelna – k dispozici je velká vana i sprchový kout.

Jako nájemník dostáváte v rámci pronájmu veškeré vybavení: lednici,sušičku, pračku, mikrovlnnou troubu, sporák s troubou, rychlovarnou konvici, rozkládací gauč, konferenční stolek, lampy. Z vybavení na fotkách není k dispozici stepper, PC a reproduktory.

Z oken je výhled na celé město i vrch Svinec a Skalky. Vytápění je dálkové. Společné prostory domu, ve kterých se nachází i kočárkárna, jsou čisté a udržované, obyvatelé se podílí na úklidu. Byt se nachází v klidné části města a v jeho blízkosti je dostatek parkovacích míst. Z občanské vybavenosti lze jmenovat obchod Hruška, blízký zimní a fotbalový stadion, fitness a welness centrum. Hned u domu je dětské hřiště, v blízkém okolí jich je hned několik dalších.

Byt je nekuřácký, vhodný maximálně pro dvě osoby bez domácích zvířat.

U domu nebyl zpracován PENB, proto uvádím nejnižší třídu G. Dům je po revitalizaci a je zateplen. Reálná spotřeba tepla byla měsíčně o 800 Kč nižší. RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu501991
Dispozice1+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha44
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.