Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 39 m² bez realitkyŠafaříkova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Šafaříkova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 400 Kč

+ Poplatky za služby1 530 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k pronájmu 1+kk v novostavbě. Byt 39m2, šatna s regálem a 2 šatní tyče, lednice, předsíň, WC, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a pračkou. Kuchyňská linka (el. sporák). Byt je zařízený dvojlůžko, sedačka, stolek, stůl a židle, policový regál, prádelník. MHD, restaurace, obchody všeho druhu 2 min. chůze. Tramvají do centra města 8 min. Volné od 1.7.2018! Hledáme nekuřáky, bez zvířat. Zálohy pro 1 osobu 1530,-Kč, pro 2 osoby 1860,-Kč. Výhled z okna do zahrad vnitrobloku. Internet zdarma. Prohlídky možné ihned.

As owners we offer 1+kk for rent. 39m2, dressing-room, bathroom with new washing maschine, toilet . The main room with a kitchen (fridge, new electric stove) sofa, table, doublebeth ,internet included. Public transport, restaurants and shops 2 min.walk. 8 min by tram to the down town. Free now! Please, without any estate agency!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu502146
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha39
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.