Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyPolní, Jihlava - Jihlava, Kraj Vysočina

Rezervováno
Polní, Jihlava - Jihlava, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Pronajmu slunný byt v lokalitě na Slunci. Byt se nachází v 5.patře revitalizovaného panelového domu (nové balkony, zateplení, nový výtah). Veškerá občanský vybavenost v dosahu (škola, školka, trolejbusy A,E,F,N a autobusy 31 a 32, nákupní centrum City park 5 min chůze,…)

Kuchyně vybavená – plynový sporák s elektrickou troubou, lednička s mrazákem, rychlovarná konvice, mikrovlnka, připravené místo s přípojkou pro myčku. Ložnice vybavená – manželská postel, velká šatní skříň se zrcadlem, police. Obývací pokoj s obývákovou stěnou, pohovkou, psacím a konferenčním stolem. Koupelna oddělená od WC. Připravená přípojka na pračku (v bytě není pračka). Prostorná chodba s dalším úložnými prostry. Balkon s odsuvným zasklením.

V bytě jsou nízké náklady na vytápění. V celém bytě LED osvětlení – nízká spotřeba.

Nájem 8000 Kč + 3000 Kč zálohy na služby (vyúčtování dle skuteční spotřeby, předpoklad pro 2-3 osoby 2000 Kč). Vratná kauce 15 000 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu502383
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha57
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.