Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 81 m² bez realitkyPurkyňova, Nymburk - Nymburk, Středočeský kraj

Rezervováno
Purkyňova, Nymburk - Nymburk, Středočeský krajVybaveno
Cena2 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 875 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


SLEVA! Designově zařízený byt s dispozicí 2+KK – 4+KK v širším centru Nymburka se skvělou dostupností jak na autobusové a vlakové nádraží, tak i do centra města. Společně s blízkou zelení tvoří ideální místo na bydlení s nespočtem možných výletů po Polabí.

Byt se nachází v historickém budově o 9 bytových jednotkách. Cihlové zdi odpovídají době, kdy byl dům postaven, tedy jsou velmi široké, což vytváří optimální izolaci bytu. Dům má dlouhodobě kladný rozpočet (není zadlužený) a každoročně se řeší řada investic. V minulém roce například nová okna ve společných prostorech, v tomto roce již proběhlo vymalování společných vnitřních prostor, připravuje se nový plot. K domu patří společná předzahrádka (plánováno vystavění laviček) a dvůr vnitrobloku, kde k bytu náleží podíl a možnost parkování.

Byt samotný se nachází v posledním (druhém) patře. Nad bytem je prostorná půda. Ve sklepě kóje na uskladnění věcí, prádelna. Byt má jako jediný v domě balkón. Je velmi světlý, orientovaný na jihozápad. V každé místnosti vč. chodby, koupelny a WC je okno. Vytápění a teplá voda je řešena společným plynovým kotlem vyměněným v roce 2010, což přináší značné úspory. Byt prošel mezi roky 2014 - 2017 téměř kompletní rekonstrukcí. Obývací pokoj je vybaven vestavným nábytkem na míru, novou podlahou. Je navržený a zrealizovaný bytovou architektkou. Ložnice má obrovské vestavné skříně, kde se bez problému vejdou veškeré věci. Z roku 2017 je kompletně předělaná koupelna a WC. V předsíni se nachází nová podlaha. Aktuální dispozice bytu je 2+KK, ale jednoduchou změnou lze předělat na pěkný byt 3+KK nebo 4+KK. Vše je na změnu dispozice nachystané (voda, elektřina, nábytek) - bylo připravené, až nás bude doma více.

Byt prodáváme z důvodu přestěhování se blíže za rodinou. V ceně je již veškerý nábytek, byt je tedy bez investic k nastěhování.

Kontakt:

Tereza Fukátková

Mobil: 774 616 027

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu502522
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha81
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.