Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyPíškova, Praha - Stodůlky

Píškova, Praha - Stodůlky
Cena1 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 150 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


 Družstevní byt se nachází na sídlišti Lužiny, ulice Píškova , v blízkosti stanice metra Lužiny. Dům je postaven v roce 1987, v roce 2000 privatizován. Dům je průběžně rekonstruován: nová střecha, nově rozvody vody (stoupačky), plastová okna, rekonstrukce vstupů, elektronické zabezpečení domu, kamerový systém, nové výtahy.

Byt je o velikosti 2 kk a ploše 45 m2. Vybavení bytu: předsíň, sprchový kout, WC, kuchyňský kout a obývací pokoj, ložnice, sklepní kóje. Vybavení bytu je původní, vestavěné skříně, podlahy - lino. Měření studené a teplé vody v bytě, na topení jsou instalovány elektronické měřiče dodávky tepla. funkční společná STA., Orientace bytu – jih klidný prostor rondelu.

Škola, školka – 3-5 min pěšky, nákupní centrum Billa 3min, Metro Lužiny také 3 min. chůze. Parkování u domu je zatím bez větších problémů.

Anuita se platí do 4/2010, pak je možný převod do osobního vlastnictví Jedná se tedy zatím o odkoupení členského podílu v hodnotě bytu se vstupem do družstva. Byt bude prodán nejvyšší nabídce. Základní nabídka je 1 900 000Kč. Po domluvě možná prohlídka bytu

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu5026
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha45
Podlaží6
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.