Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 64 m² bez realitkyČerného, Brno - Bystrc, Jihomoravský kraj

Černého, Brno - Bystrc, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 999 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Byt 3kk, Nabízíme k pronájmu slunný byt 3+kk na ulici Černého 26 v Brně Bystrci, jedná se o byt v nástavbě (nástavba stará 8let) s výtahem. Původně 3. patrový dům je po celkové rekonstrukci, byt se nachází v 4. patře, dům má nyní celkem 5 pater. Byt je situován v přímé blízkosti nádherné klidové rekreační oblasti Údolí oddechu, brněnské přehrady, v okolí je spousta lesů vhodných ke sportovním a rekreačním aktivitám. V bezprostřední blízkosti je konečná stanice trolejbusu č. 30, v docházkové vzdálenosti stanice autobusu č. 50 a o kousek dále stanice tramvaje č. 1.

Celková výměra podlahové plochy bytu bez balkónu je 60,51 m2 + balkón 3,62 m2. Výměry jednotlivých místností: předsíň 10,4 m2, pokoj č. 1 16,2 m2, pokoj č. 2 10 m2, obývací pokoj s kuchyní 20,6 m2, velká koupelna 3,8 m2, prostorné WC 1,8 m2, prostorný balkon 3,62 m2.

Podlahy na chodbě, WC a v koupelně jsou tvořeny keramickou dlažbou. V pokojích a kuchyni je plovoucí laminátová podlaha s dekorem světlého dřeva. Výmalba stěn je v bílém provedení.

Okna z obývacího pokoje, balkón a pokoje č. 1 jsou orientována na jihozápad, vstup do bytu, pokoj č. 2 a koupelna (s přirozeným světlem díky úzkému oknu ve výšce 2,1 m) jsou pak na stranu severovýchodní.

Díky vstupu do bytu z pavlače a okny na opačných světových stranách se dá byt výborně provětrat.

Byt je vybaven kuchyňskou linkou, jídelním stolem se 4 židlemi, rozkládacím gaučem, konferenčním stolkem, komodou, dvěma úzkými úložnými skříněmi, knihovnou včetně 4 uzavíracích skříněk. Dále je byt vybaven následujícími spotřebiči: lednice s mrazákem, myčka na nádobí, kombinovaná elektrická a indukční varná plotna, elektrická trouba, mikrovlná trouba.

Výše nájemného je 11.000,- a 4000,- za služby. K pronájmu požadujeme složení vratné kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Preferujeme dlouhodobý pronájem (bez domácích mazlíčků, vítáme nekuřáky, nezajistíme trvalý pobyt).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu502929
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha64
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.