Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 37 m² bez realitkyKakosova, Praha - Řeporyje

Kakosova, Praha - ŘeporyjeVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Nabízím k pronájmu od 1.3.2020 vybavený byt 2kk (původně 1kk, tak také kolaudováno) s balkonem o celkové ploše 37 m2 (byt 33 m2, balkon 4m2), ve 3. patře novostavby s výtahem, v Praze 5 - Řeporyjích, ulice Kakosova.

Byt nabízím k pronájmu dlouhodobě se smlouvou na dobu určitou - 1 rok. Požaduji mít uzavřenou platnou pojistku občanské odpovědnosti (kvůli případným způsobeným škodám, je to jistota pro Vás).

Nájem vždy na měsíc dopředu. Vratná kauce ve výši jednoho nájmu (16tis.)

V bytě je internet a televize od UPC za příplatek jen 400,-. (VIP cena, standartní cena tohoto balíčku je 700,-)

Byt má původní dispozici 1kk, ale vzhledem k jeho dobrému řešení a umístění oken byla vybudována příčka se zašupovacími dveřmi, která z bytu udělala opravdu malé, ale útulné 2kk. Byt je vhodný pro 1, maximálně 2 lidi (pracující pár).

Do ložnice se vejde i velká postel (180x200) a je v ní skříň. V hezké nové kuchyni s lednicí, sklokeramickou deskou a troubou je menší sedačka a prostor pro stolek a dvě židle. V chodbě se nachází úložný prostor. V koupelně je sprchový kout a toaleta a k dispozici pračka.

Opravdu zcela bezproblémové parkování je přímo před domem anebo potom na přilehlé ulici Jeremiášova. Max. do 150 metrů od vchodu do domu zaparkujete v jakýkoliv den a čas, to Vám garantuji. V Praze se tedy jedná poměrně o raritu.

Na metro Luka 800 m (do 10 min. pěšky), anebo na bus 100 m (kterým jste na metru za 4 minuty). Příjemné bydlení v lokalitě s velmi dobrou dopravní dostupností a občanskou vybaveností. Velkou výhodou je blízkost Prokopského údolí (největší CHKO na území Prahy). Pěšky můžete přírodou dojít až do centra.

Vzhledem ke stavu nového bytu si nepřeji domácí mazlíčky. Dle zákona je samozřejmě nemohu zakázat, ale v případě zjištění přechovávání zvířectva (bydlím ve vedlejším domě) si smluvně ošetřuji automatické zvýšení kauce na zákonné maximum, vzhledem k vysokému riziku poškození /poškrábání nových podlah a kuchyně ve vysokém lesku.

V případě zájmu je možné také poskytnout prostorný zděný sklep o velikosti 4 m2.

Děkuji za Váš zájem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu503111
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha37
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.