Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 73 m² bez realitkyKrajní, Blansko - Blansko, Jihomoravský kraj

Krajní, Blansko - Blansko, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 560 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 982 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o celkové ploše 73 m², v osobním vlastnictví, ulice Krajní, sídliště Zborovce v Blansku.

Jedná se o velice pěkně dispozičně řešený byt, v 7np/11np panelového bytového domu s výtahem. Z bytu je krásný výhled směrem na Horní Lhotu a okolní přírodu.

Dispozice bytu: kuchyně, ložnice, dětský pokoj, obývací pokoj s lodžií, předsíň s šatnou, koupelna, WC. K bytu patří sklepní kóje, je možnost využívat společnou kočárkárnu a sušárny. Na střeše domu jsou instalovány solární panely, které snižují náklady na teplo a teplou vodu.

Byt byl připravován na rekonstrukci, ale z pracovních důvodů se stěhujeme a prodáváme. Byt je ve stavu před rekonstrukcí, je připravena moderní kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči a kvalitní dřevěná podlaha do pokojů. Ideální osobní prohlídka a byt vidět!

V těsné blízkosti je obchod s potravinami, bankomat, zastávka MHD, je to kousek do přírody a na dětské hřiště.

Do budoucna bude možné pronajmout nebo odkoupit garáž u domu. Můžeme pomoci s financováním – návrhy financování ze všech bank. Prodej bytu pouze bez realitní kanceláře! Ušetříte tím cca 128.000 Kč + DPH 19%. Smluvní servis u renomovaného právníka hradíme my. Prohlídky jsou možné po domluvě kdykoli ve všední dny i o víkendech.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu503120
Dispozice3+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha73
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.