Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyCimburkova, Praha - Žižkov

Cimburkova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Cena4 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 162 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám nádherný, luxusně zrekonstruovaný byt 2+kk o podlahové ploše 53 m2 + 1 m2 sklep v klidné Cimburkově ulici na Žižkově. Nachází se ve 3. Patře cihlového domu, ve kterém se právě dokončuje rekonstrukce, sám byt je čerstvě po kompletní rekonstrukci. V blízkosti je plno restaurací, kaváren, barů a obchodů, zastávka tramvaje Husinecká je vzdálena 2 min chůze (5 min na Václavské náměstí), nedaleko je i park i na Vítkově nebo Riegrovy sady. Byt je v osobním vlastnictví, není problém financovat hypotékou. Pro více info mne neváhejte kontaktovat.

For sale by owner – Beautiful, completely renovated 1 bedroom apartment in a quiet street in Žižkov. The apartment is located on the 4th floor of a completely reconstructed house (work is just finishing now), the apartment itself has also just been completely renovated. It is located nearby many cafés, restaurants, bars and shops, the nearest tram stop – Husinecká – is just 3 mins by foot (just 5 mins ride to Václavské náměstí), also Riegrovy sady and Vítkov parks are just a few minutes away. Feel free to contact me for more information.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu503220
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.