Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 85 m² bez realitky

Rezervováno
Drahobejlova, Praha - LibeňVybaveno

Měsíční nájemné29 250 Kč

Základní nájemné26 950 Kč
Poplatky za energie2 300 Kč
Vratná kauce50 000 Kč

Pro domluvení prohlídky či dotazu mne prosím kontaktujte na č.604481248, mail : kraycheckpeter@gmail.com

K okamžitému nastěhování nabízím kompletně vybavený, 2 patrový, mezonetový byt s výhledem na park Podvinný mlýn. Bezpečný dům, ve kterém se byt nachází, byl nově zateplen a disponuje výtahem. Samotný byt je prakticky nový - prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2014 a byl celkově dovybaven a poprvé užíván k bydlení teprve začátkem minulého roku. Veškeré zařízení a vybavení bytu je rovněž nové.

V prvním patře bytu se nachází vstupní chodba vedoucí do velmi prostorného obývacího pokoje spojeného s moderní kuchyní a jídelním stolem. V 1. patře sa také nachází místnost s toaletou, pračkou i kotlem, dále místnost užívaná jako velký šatník a botník. V druhém patře je pak velká "KING-SIZE" vyvýšená postel s nočními stolky a dvě úložné skříně. Ložnice vede do pracovny s kancelářským stolkem a křeslem. V neposlední řadě je zde pak překrásná koupelna s ozdobným zrcadlem, bublinkovou - tryskovou vanou, prostorným sprchovým koutem a velkým umyvadlem.

2 PARKOVACÍ MÍSTA jsou zahrnuta v ceně nájmu - 1 místo v boxu hlídané parkovací haly ve vnitrobloku a 1 rezidenční místo pro oblast Praha - 9 .

V ulici je stanice metra Českomoravská(120m), dále tramvajové zastávky Divadlo Gong(170m) a Ocelářská(220m), nedaleko se pak nachází Galerie Harfa a krásný park.

Kauci je možné rozložit.

For visit arrangements or any questions please contact me at +420-604-481-248 or kraycheckpeter@gmail.com

For immediate move-in I offer a fully equipped, 2 floor, maisonette apartment with a park view. The safe building where the flat is situated has had a thermal insulation and has an elevator. The apartment is practically new - a total reconstruction took place in 2014 and was firstly used for living in the beginning of last year. All the equipment and accessories are also new.

The first floor consists of an entry hall leading to a very spacious living room with a modern kitchen and dinner table. There is also a room with a toilette, washing machine and boiler and another one used as a large dressing room and shoe storage. On the second floor You wil find a double mattress KING-SIZE bed with night tables and two storage closets. The bedroom leads to a study with an office table and armchair. Last but not least You will find a beautiful bathroom with a decorative large mirror, bubble-jet bathtub, shower corner and a sink.

2 PARKING SPACES are included in the rent - one space in a box located in the courtyard of a monitored parking hall and 1 residential space for the Prague-9 zone.

The deposit can be split in separate payments.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu503563
Dispozice3+kk
Dostupné od3. 10. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha85
VybavenoVybaveno
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

Vzdálenost k:
Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google