Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyJezdecká, Mělník - Mělník, Středočeský kraj

Jezdecká, Mělník - Mělník, Středočeský kraj
Cena1 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 679 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


NABÍZÍME K PRODEJI družstevní byt 3+kk v Mělníku, Jezdecká ul. - naproti "malému" Tescu.

Byt se nachází ve 12.patře ze 12, je slunný - minimální výdaje za vytápění, díky poslednímu patru klidný, společně s dalšími dvěma v samostatně uzamykatelné chodbičce. Skládá ze tří pokojů 17 /14 /9 m² , kuchyňského koutu, předsíně, wc, koupelny a komory uvnitř, sklepní kóje je v suterénu. Byt je po částečné rekonstrukci, dva pokoje mají nové štuky,všude plastová okna se žaluziemi, původní zachovalá koupelna s odděleným wc. Rekonstrukce bytového jádra a kuchyně je ale nutná - předěláte si podle svých představ. Byt nabízí možnost změny dispozice v prostoru zadního pokoje s předsíňkou a komorou - vybouráním může vzniknout velký pokoj se šatnou. Na patře je společná lodžie, kterou využívají kromě nás ještě dva byty, sousedé jsou milí a bezproblémoví.

Dům spravuje výborně samostatné bytové družstvo, dům je zateplený s novou fasádou, plastová okna jsou i na chodbách, výtahy - osobní + nákladní - jsou nové.

Několik minut chůze je autobusové nádraží, poliklinika, škola, sportovní areál s tenisovými kurty, v těsné blízkosti domu jsou dvě mateřské školky, pekárna, supermarket, sportovní studio. Parkování v okolí domu je bez problémů.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu503590
Dispozice3+kk
Podlaží12
Typ budovyPanel
Plocha68
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.