Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 100 m² bez realitkyNádražní, Dolní Bousov - Dolní Bousov, Středočeský kraj

Nádražní, Dolní Bousov - Dolní Bousov, Středočeský krajVybaveno
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 437 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám rodinný dům se zahradou ve městě Dolní Bousov, Nádražní ul. č.p. 219. Zastavěná plocha ~100 m2, velká kuchyň, velký a menší pokoj, chodba, koupelna s vanou a WC a dále velké nezařízené podkroví. Možnost nadstavby nad přístavbou. Za domem pěkný dvorek s betonovou plochou k posezení, trávníkem a samostatnou kůlnou na zahradní nářadí. Dvorek je situovaný na západ a v létě na něj svítí sluníčko až do večera.

Veškeré domovní rozvody elektřiny, vody, odpadů, kanalizace a plynu ve výborném stavu. Vše napojeno na veřejné sítě, žádná studna, septik ani zásobník plynu.

Východně od domu se rozprostírá travnatá zahrada o rozloze ~600 m2 s několika ovocnými stromy a keři, na kterou svítí sluníčko celý den od brzkého rána až do večera. Dům s dvorkem a se zahradou se rozkládají na úplné rovině a přístup do domu je v podstatě bezbariérový.

Dům se nachází na konci slepé odbočky Nádražní ulice, je zde naprostý klid, kolem neprojíždějí auta ani nechodí lidé. Z domu k vlakovému nádraží je to 3 min. chůze a na náměstí 8 min. chůze. Nemovitost není zatížena hypotékou ani jinými finančními závazky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu503636
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.